KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Elend, 1993 yılında (nası çevireceğimi bilemedim) iki "multi-instrumantalist" olan Fransadan Iskandar Hasnawi ve Avusturyadan Renaud Tschimer tarafından kuruldu. Bunun yanı sıra her albümde sayısız başka sanatçılarla da beraber çalıştılar. Şimdilik 4 albümleri var ve bende mevcut olarak sadece "A World in Their Screams" var (isteyene upload ederim, diğer albümlere sahip olanlardan da bekliyorum) Müziklerini "neoklasik" olarak tanımlayabiliriz. Tam anlamıyla orkestral denemez ama orkestralimsi gibi. Ay okadar ilginç ki tanımlayamıyorum da. Yalnız o kadar gerilimli bi müzik ki dayanmak kolay değil çünkü gerçekten çok etkileyici. Dinamik bir müzik değil ama kulak verdiğinizde gerilim filmi izlemişten beter yapabilir.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Öncelikle sitelerinden samplelarına da bakabilirsiniz. Stasis güzel şarkı mesela. http://www.elend-music.org/news.php
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Fransızca sözler koymaları iyi olmamış ama atmosferik müzik olarak kullanılabilir oyunlarda falan. Yalnız fransızca cidden şu müziğe gitmeyen bi dil.
Öne çıkan mesajlar