heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 umudun bittiği yerdeyim köşeyi dönsem ölüm düz gitsem hayat gölgeler içindeyimm SEN İMKANSIZSIN SENSİZLİK İMKANSIZ AŞK İMKANSIZ... ÇIĞLIK ATSAM SESSİZ SUSSAM YİNE ÇARESİZ pehh be ne efkarlandım... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 neden efkarlandın.. o da bırakıp gitmeyecek mi sonun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 gitti be abi az evvel son msjını attı artık yok hayatımda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ah be gülüm baksana dalgana dünya fani tadını çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hayat kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ne güzel yeni lezzetler tadacaksın artık. özgürsün işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 :( içecem be abi bugün unutana kadar içecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Geri gelirken unutma ama. Dünya oval krilox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 içmekle unutulmaz uyutulur içme yeni ufuklara yelken aç şu saatte msn başında olan çaresiz kızlar bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 geliriim herhalde çok sevmiştim onu ama o başkasınınmış hiç benim olmadı olmicakta aman be gülüm bari kendini sevdirtmeseydin bari elimi tutup göslerimin içine bakmasaydın ne vardı ne kötülük ettim ki ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sen de başkasının elinden tutar gözlerine bakarsın ya da neresine istiyorsan yapma etme be ciğer fani dünya bu ya 10 dakika sonra öleceksen ? sarhoş ve mutsuz olarak mı ölmek isterdin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=lSAaHKWYONY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 eyw abi ama ne bilim yeni yıla üzgün ve bitmiş bi halde girecem napabilirimki artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bşver yeni yıl yeni hatun getirsin inşallah hepimize :D off aminn !! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ilhan mansız buzda dansın yeni şampiyonu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 konuya biraz heycan katayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 belceyi getirsin bana belceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 heracles1986 said: aman be gülüm bari kendini sevdirtmeseydin bari elimi tutup göslerimin içine bakmasaydın ne vardı ne kötülük ettim ki ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 hahahah yiğit özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 saol be diablo güldürdün ya beni allahta seni güldürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 valla hem konulari takip ediyodm hemde yigit özgürün karikatürlerine bakıyodm bu çıktı direk senin konunu açınca bende koyiyim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 agatör gecenin en siyahı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar