Guru Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 PowerBook G4 17" 1.33 GHz 512MB 80G SuperDrive satıyorum ve acil satılıktır, tüm standart kablo ve aksesuarı vardır. 3-4 gün içinde satmam gerek acil bir banka borcu yüzünden normal fiyatının yarısına 1600 Euro ya satıyorum.. Fiyat konusunda teklif verebilirsiniz, az kullanılmıştır.. PS: Almak isteyenler olursa istediği Mac OS kurulabilirim, şu an üstünde Mac OS X yüklüdür..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 off hakkaten kacmaz yaa efsane fiyat[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 guru aleti ve normal fiyatını bilmiyorum. ama hakkaten yarı fiyatı 1600 euro falansa o zaman rahat daha pahalıya satarsın http://forum.donanimhaber.com buyur bu sitenin ikinci el bölümünde rahat 2200 euro'ya falan satarsın heralde.[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 3000$ amerika fiati[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bilkom.com.tr ye girip bakarsanız 3400 Euro civarı fiyatı..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: LvL_Sabo, 22 January 2004 17:11 tarihinde demiş ki: guru aleti ve normal fiyatını bilmiyorum. ama hakkaten yarı fiyatı 1600 euro falansa o zaman rahat daha pahalıya satarsın http://forum.donanimhaber.com buyur bu sitenin ikinci el bölümünde rahat 2200 euro'ya falan satarsın heralde. önerin için teşekkürler.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar