Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bir de evet felsefe okursun bunu bize lisede öğretilen felsefeler gibi algılama, politik felsefe, toplumsal ahlak felsefesi gibi daha içinde yaşadığımız dünyaya, sosyoloji, politika gibi alanlara kayabileceğin çalışma yönleri de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ardeth said: bir de evet felsefe okursun bunu bize lisede öğretilen felsefeler gibi algılama, politik felsefe, toplumsal ahlak felsefesi gibi daha içinde yaşadığımız dünyaya, sosyoloji, politika gibi alanlara kayabileceğin çalışma yönleri de var lisede öğretilen felsefe gibi olsaydı gideceğimi sanmıyorum zaten gitmek istediğim okulun derslerini falan da öğrendim bi sorun oluşturmaz sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ne istiyorsan onu oku sonra içinde kalır. Sonra iki üç senen kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar