Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben draneiyi ve file biniyorum ama filden nefretediyorum başka bir ırkın bineğine nasıl binicem.sanırım reput ile ilgiliymis exalted olması egrekiomus fakat değil.başka alternatifler nelerdir ? birde outlandde uçan kuşlar vs bunlarin epicleri warmış.phonix falan nasil elde edilir aydınlatın beni :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 wowwiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 basit. bg ye gir wsg, ab, av 30 er marka topluyorsun. 4 tane binek çeşidi var istediğini alıyorsun. ben koleksiyon yapmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Thraine_Numeheru said: ben draneiyi ve file biniyorum ama filden nefretediyorum başka bir ırkın bineğine nasıl binicem.sanırım reput ile ilgiliymis exalted olması egrekiomus fakat değil.başka alternatifler nelerdir ? birde outlandde uçan kuşlar vs bunlarin epicleri warmış.phonix falan nasil elde edilir aydınlatın beni :) teşekkürler 1. binmek istediğin ırkın bineğine o ırkın şehrine exalted olarak binebilirsin. mesela orgrimmara exalted olman lazım köpeklerden hoşlanıyorsan ( yanlış yerlere çekmeyin cümleyi) veya herkesin yaptıgı gibi pvp den sana verilen marklarla alıcaksın istediğin hayvanı black war X. bu daha kolay 2.evet outlandsde uçan mountlara binebiliyorsun. ama phoenix hayalleri kurma. kael kesen bir guildinin olması. 1% in altında drop ratei olan phonenixin düşmesi icin ballı olman ve 25 kişi arasından onu senin kazanman ihtimallerini hesaplayın milli piyango almak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 geffen said: mesela orgrimmara exalted olman lazım köpeklerden hoşlanıyorsan ooo cok yanlıs yerlere cektigimi farzet :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Bloodelflerin gayliğinden sonra şimdi de orclar hayvan fetişi olma yolunda aday gibi... Ne sexüel bi oyun bu böyle. Oynayanlarda mı bi gariplik var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bnm arkadaşım dranei shaman oynuodu oda filden nefret ettiği için daha lvl 40 ta sw ile exalted olup black stalion almıstı ama lvl kasarken rep kasmak daha kolay tonlarca q falan war 70 ten sonra paso cloth bağışlıcksın yada yukarıda belirtmişler pvp mountlarından bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 60 tane cloth verme qestimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 evet cloth bagıslayarak exalted olabilirsin. veya orgrimmar icin av de kesilen fakir fukarının cesedini lootlayıp kanını armorunu gotureceksin av baseine.allylar nabıo bu konuda bilmiyorum. questler de veriyor ancak levelin arttıgında verdigi rep azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Alliance AV ikincil rep Ironforge ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 peki ben bi sey sorsam ally olan arklar hordeların karnavallada olsa keci almasını veya ex olup cenariondan kuş almasına ne diyorlar (oyuna ally olarak basladım NE olarak bizim kulladıgımız kus hordelarda varmı kullanıyormu bilmiyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar