fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 efendim şöyle muhteşem, fevkaladenin fevkinde bir bug a sahip sistemim: iki bilgisayar var evde. benim bilgisayarıma ethernetle bağlı kablonetten intenet giriyor. benim ethernetten yine evdeki diğer bilgisayara kabloyla uçup giden bir de network var internet oraya dağılıyor. malumunuz, az biraz oyun oynayan insanız. fakat bazı oyunları açıtğımda (eskiden sadece pes 2008 sanıyordum), evdeki deiğer makinanın interneti gidiyor. daha doğrusu interneti şu hale geliyo; messenger açıksa açık kalıyo, ama ie de falan gezinmek mümkün değil. pes 2008 dışında bugün keşfettiğim üzere crysis de aynı olayı yaptırmakta. en son ekran kartı sürümünü dahi çektim (169.24 mü ne), fayda etmedi. bir oldurun be ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 sorunun elektrik prizinden hack teorimi onaylıyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 senin bilgisayarında iki tane ethernet kartı var da birinden girip diğerindne dağılıyor mu? yoksa arada hub, switch, router filan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 2 ethernet var. yıllardır böyle kullanıyorum bi de üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Benede aynı kullanıyorum. Kablonet + 2 ethernet + 1 eternet şeklinde 2 bilgisayarı bağlıyorum. Ama hiç öyle bir problemle karşılaşmadım. Ama en az seninki kadar garip bi bugım da vardı, kablonet olan makina internete local networkten bağlanmaya çalışıyodu. Halbuki öbür ağ aygıtından bağlansa bağlancak. Saçma sapan şey :) Gateway'i yanlış görüyodu yani. Tabi ethernetleri değiştirdim bende alttakini üste üsttekini alta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 denedim onu, yine aynı saçmalamayı yaptı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Peki bu sorun, Pati Dota'ya başladıktan sonra mı ortaya çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Fişlerle çok oynarsanız olacağı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ethernetleri degi$tir . Yani $ey demek istiyorum X etherneti Kablonete Y etherneti diger bilgisayara baglaniyorsa, X ethernetini diger bilgisayara Y yi ise kablonete bagla.Olmazsa yine bilgisayarinin network unu patlatmi$sindir format i$ini gorur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yok denedim onu. hatta şu an onu deniyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bu arada iki kablonun yeri değiştirince diğer makine msn e bağlanamıo şu an. ehuehueheuhe. bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Werewolf said: Fişlerle çok oynarsanız olacağı bu. werewolf doğru bi şeye değiniyo, elektrik tesisatında bi abukluk olabilir. bilgisayarları başka prizlere takmayı dene. Ya da kasalara bi toprak yap falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 iyi ama değişen hiçbirşey yok ki. yani fişler yıllardır aynı fişler. çalışıyordu bunlar 2 ay önce, aniden yamuldu. hem elektrikle alakasını da çözemedim. diğer makinede net bağlantısı bir şekilde var, msnden iletişim kurabiliyor. yazılımsal birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ufak bi kaçak falan gibi bişeyler varsa bilgisayarlardan birinde, bu dediklerin her türlü olabilir. Hatta örnek veriim, arkadaşın bilgisayarının takılı olduğu uzatma kablosuna yeni bişey daha taktığında my computer açılıyodu kendi kendine :D Söylediinde inanmadım, kendim gördüm hala inanamıyorum. Neyse dediim gibi işte, illa sorun bu olacak değil tabii ama ihtimali var gibi görünüyo. Dene bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 araya bi hub alıp denesen 4 lü 8 li falan?Bende 2 makina var evde,ben oyun oynarken diğer bilgisayarda geziniyolar baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Asteroth said: Peki bu sorun, Pati Dota'ya başladıktan sonra mı ortaya çıktı? of lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Peki bu bahsettiğiniz olayın, taptaze monitörün güç girişi ve etrafından tiz, kabloyu biraz oynattıkça geçen ve rastgele zamanlarda gelen bi sese yol amçası muhtemel mi (önceki monitörde yoktu bu)? Hatta bi keresinde farklı kablo deneyeyim derken, kablo taktığım sırada internetin kilitlenmesi de bundan mıdır? Dahası, televizyonun açık olduğu bi odada, ışık açıldığında televizyonda ani bi karlanma olmasına yol açar mı bu olay? Muhtemelen açar. Peki, bu pis şey nası yok edilir? Aldığım ve alacağım elektronik eşyaların çatır çatır bozulmasına göz yumamam di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 düzgün bi power supply alırsan düzelir. :) ya da o bilgisayar için voltaj regüle eden (elektrikten çok fazla anlamam ama bööleydi sanırım) uzatmalar var pahalı biraz ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ya ama diyorum ya, durup dururken niye olsun bunlar ? yani aynı kablo aynı sistem; hubsız falan filan kullanıyoduk bayadır. çıldırıp format atacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar