Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyanın en garip bug ı

fizban

Öne çıkan mesajlar

efendim şöyle muhteşem, fevkaladenin fevkinde bir bug a sahip sistemim:

iki bilgisayar var evde. benim bilgisayarıma ethernetle bağlı kablonetten intenet giriyor. benim ethernetten yine evdeki diğer bilgisayara kabloyla uçup giden bir de network var internet oraya dağılıyor.

malumunuz, az biraz oyun oynayan insanız.

fakat bazı oyunları açıtğımda (eskiden sadece pes 2008 sanıyordum), evdeki deiğer makinanın interneti gidiyor. daha doğrusu interneti şu hale geliyo; messenger açıksa açık kalıyo, ama ie de falan gezinmek mümkün değil.

pes 2008 dışında bugün keşfettiğim üzere crysis de aynı olayı yaptırmakta.

en son ekran kartı sürümünü dahi çektim (169.24 mü ne), fayda etmedi.

bir oldurun be ya !
Sosyal ağlarda paylaş

Benede aynı kullanıyorum. Kablonet + 2 ethernet + 1 eternet şeklinde 2 bilgisayarı bağlıyorum. Ama hiç öyle bir problemle karşılaşmadım.

Ama en az seninki kadar garip bi bugım da vardı, kablonet olan makina internete local networkten bağlanmaya çalışıyodu. Halbuki öbür ağ aygıtından bağlansa bağlancak. Saçma sapan şey :) Gateway'i yanlış görüyodu yani. Tabi ethernetleri değiştirdim bende alttakini üste üsttekini alta. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ufak bi kaçak falan gibi bişeyler varsa bilgisayarlardan birinde, bu dediklerin her türlü olabilir. Hatta örnek veriim, arkadaşın bilgisayarının takılı olduğu uzatma kablosuna yeni bişey daha taktığında my computer açılıyodu kendi kendine :D Söylediinde inanmadım, kendim gördüm hala inanamıyorum.

Neyse dediim gibi işte, illa sorun bu olacak değil tabii ama ihtimali var gibi görünüyo. Dene bi...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bu bahsettiğiniz olayın, taptaze monitörün güç girişi ve etrafından tiz, kabloyu biraz oynattıkça geçen ve rastgele zamanlarda gelen bi sese yol amçası muhtemel mi (önceki monitörde yoktu bu)? Hatta bi keresinde farklı kablo deneyeyim derken, kablo taktığım sırada internetin kilitlenmesi de bundan mıdır? Dahası, televizyonun açık olduğu bi odada, ışık açıldığında televizyonda ani bi karlanma olmasına yol açar mı bu olay?
Muhtemelen açar. Peki, bu pis şey nası yok edilir? Aldığım ve alacağım elektronik eşyaların çatır çatır bozulmasına göz yumamam di mi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...