XXberkanXX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Arkadaşlar ben lisanslı bir futbolcuyum liglerimiz başladı teknigim çok iyi sayılır ama çok koşma idmanı yapmama ragmen maçta hemen yoruldum.bunu düzeltmek için ne yapmalıyım yardımlarınızı beklıyorum.sigara vb seylerde kullanmıoyorum ve hiç kullanmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kondisyon çalışman gerektiğini biliyosun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXberkanXX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ilk önce ilgilendigin için saol ama kondısyon çalışmaları yapıyorum yani koşuyorum parkta yavaş tempo 7 km koşuyodum bazen hızlı tempo 3 km koşuyodum ama bu aralar idmanlar ve okul oldugu için hiç zamnım yoktu 2-3 haftadır sadece koşmadım.Kondisyon için başka neler yapmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Hangi mevkiide oynuyorsun? Ne tip antrenmanlar yapıyorsun kondisyon için? Yaş, boy ve kilonu öğrenebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 abi doktor hassasiyeti ile ilgileniyosun harbi helal olsun ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Eheh =) Benim işim bu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXberkanXX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yaş:16 kilo:65 boy:177 oynadıgım mevki:orta saha(sol kanat veya göbek) kondisyon için koşuyorum tek başıma bide takım halinde koşuyoruz arada istasyon yapıyoruz o kadar yani anlıcağın tek koşuyorum başka neler yapmalıyım?(ilgin için teşekkürler :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXberkanXX Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bide ikili mucadelelerde fiziksel acıdan daha kuvvetli olmak için ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Yaşın gereği fazla yüklemeli antrenmanlardan kaçın öncelikle. Yaptığınız istasyonları az çok tahmin edebiliyorum. Bacak kuvvetin için merdiven istasyonlarını tercih etmelisin. Hem yapılması kolay, hemde etkilidir. Onun dışında tempolu koşuları arttır. Takım antrenmanlarının dışında dakikalı olarak tempolu koş. Aslına bakacak olursak yaşın gereği yorulman normal. Bende 16 yaşındayken futbol oynuyordum. Milli takım seçmelerine kadar çıkmıştım. Ortasaha sol - sol forvet oynuyordum. Afedersiniz ite döndüğüm maçları bilirim. Hatta öyle olurdu ki maçın ortasında oyuncu değişikliği ile çıkar başka arkadaşımın formasıyla tekrar oyuna girerdim. Fiziksel olarak önereceklerim de bol karbonhidratlı ve proteinli beslenmen. Sigara, alkol gibi zehirlerden kesinlikle uzak dur. Antrenmanlardan sonra asitli hiç birşey içme (yapay soda dahil) İyice dinlen. -Kusura bakma kayaktan geldim ellerim tutmuyor, şimdilik önereceklerim bunlar. Aklıma yeni şeyler gelirse ekleyiveririm- Kolay gelsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XXberkanXX Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 çok saol çok teşekkür ederim :) çok iyi bir insansın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Rica ederim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar