varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Başını kaldır saçını tara ahh ohhhh! Kalbimde açtın koca yara ahh ohh! Gel içelim soğuk kola ahh ohhh! Koşalım hemen yatağa ahh ohhh! Elazığ'dan çıktım yola ahh ohhhh! Vurdu vurdu gelen vurdu ahh ohhhh! Her yanım çürük doldu ahh ohhhh! Bilmem bana neler oldu ahh ohhhh! Sanırım lombağın orta sayfasında görmüştüm vakti zamanında Erdal Gürbüz Bestesi kıymetli bir eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 varsınolsuncokilgincbirnickarkadasımya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=9aK-PiozkOE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 AEAHESJaklşi öldüresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Daesu said: AEAHESJaklşi öldüresim geldi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ibo8282 'in yorumu beni uzak diyarlara doğru yolculuğa çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sparkcaster said: Daesu said: AEAHESJaklşi öldüresim geldi +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 kafasını taşa sürtüp kıvılcım cıkartasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Daesu said: AEAHESJaklşi öldüresim geldi *Insert shotgun reloading effect* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Muhahah bu nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bu çocuk kendi kısıtlı imkanlarında brutal metali yeniden keşfedek. inanıyorum. biri bu arkadaşı metal müzik ile tanıştırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Killer said: kafasını taşa sürtüp kıvılcım cıkartasım geldi +2 iki kişiyiz de biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar