Laraken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bi kız "kanka, abi, lan" gibi nadide kelimeler kullanırken bi gün yazıldı. o günden beri inanmam kanka ayağına. ha bi de kardeş-abi ilişkisi vardır. ona inanırım bak. okulda iki kız var öle, öyle bi ilişki var aramızda. sevgilileri beni tanıdıktan sonra hiç bişi demiyolar zaten. çok bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Laraken said: ha bi de kardeş-abi ilişkisi vardır. ona inanırım bak. okulda iki kız var öle, öyle bi ilişki var aramızda. sevgilileri beni tanıdıktan sonra hiç bişi demiyolar zaten. çok bariz. hah onu demek istiyordum. +rep hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ivy said: 'biz kardeş gibiyiz,asla aramızda özel bişey olamaz,kankayız,dostuz! geçiceksin ya eskiden sen ya da o bişeyler hissetmişsinizdir ya da hissedeceksinizdir tecrübelerle sabittir ha bi de kişisel görüştür ivy'nin terazisine abanıyor, söylediklerine ayrıca +1 imi de ekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 @ivy: + 500. kanka değer verdiğin çok çok önemli bir yere koyduğun insandır . olay değer vermek , saygı kazanmak , bunun aşırı boyutlara ulaşmasıyla alakalı . bunu maximum dereceye çıkarmadan yani aşırı değer vermeden de ben kanka olabilirim diyosan doğru o bence de .ben de yapabiliyorum onu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar