Laraken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bi kız "kanka, abi, lan" gibi nadide kelimeler kullanırken bi gün yazıldı. o günden beri inanmam kanka ayağına. ha bi de kardeş-abi ilişkisi vardır. ona inanırım bak. okulda iki kız var öle, öyle bi ilişki var aramızda. sevgilileri beni tanıdıktan sonra hiç bişi demiyolar zaten. çok bariz.
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Laraken said: ha bi de kardeş-abi ilişkisi vardır. ona inanırım bak. okulda iki kız var öle, öyle bi ilişki var aramızda. sevgilileri beni tanıdıktan sonra hiç bişi demiyolar zaten. çok bariz. hah onu demek istiyordum. +rep hatta.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ivy said: 'biz kardeş gibiyiz,asla aramızda özel bişey olamaz,kankayız,dostuz! geçiceksin ya eskiden sen ya da o bişeyler hissetmişsinizdir ya da hissedeceksinizdir tecrübelerle sabittir ha bi de kişisel görüştür ivy'nin terazisine abanıyor, söylediklerine ayrıca +1 imi de ekliyorum..
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 @ivy: + 500. kanka değer verdiğin çok çok önemli bir yere koyduğun insandır . olay değer vermek , saygı kazanmak , bunun aşırı boyutlara ulaşmasıyla alakalı . bunu maximum dereceye çıkarmadan yani aşırı değer vermeden de ben kanka olabilirim diyosan doğru o bence de .ben de yapabiliyorum onu .
Öne çıkan mesajlar