Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 karnede 2 yok 2 tane 3 gerisi 4 ve 5 arası değişiyor...ama gıcık tariihci 1 verdi (ki harbi o verdi yani ben almadım..) bu yüzden alamadım tşk...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 January 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 lise 3 , 5.0 ; bir,iki tane sınava girmedim bile ama 5 vermiş hocalar sağolsunlar :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 tarihden kaldım[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 lise3, mat 3 ing 3 (68den sözlüden düşürüp verdi... :hrr: ) tr 3 fizik 2 diğerleri 4-5 işte ort. 3.66 geldi.gelecek dönem bi 4.2 yapabilirm sanırım[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: karpuz, 23 January 2004 08:16 tarihinde demiş ki: topu topu 2 tane mi takdir var lan paticikte tembel herifler! Çalışın adam olun mühendis olun doktor olun lan. lol said: Selçuk Erdem, Unplugged II Sayfa 46 da demiş ki: Hadi len! [signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mat 5 Bio 5 Fiz 3 Kim 3 Geo 5 Ede 4 İdare eder i$te :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 5 zay1f gerisi 2-3[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 mat, kimya uygulama, analitik 1 edebiyat, biyo, fizik 2 tarih, milli güvenlik, geo, fizik uygulama 3 din, ingilizce, kimya 4 beden 5 :D her telden bişi var ehuehu ortalama 2.55 :)[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 9 tane 4 1 tane 3 (takviyeli yabancı dil) 3 tane 5 (beden,sağlık,tarih) 4.11 ortalama e topu topu 1 sınava çalıştık koca dönemde.. yeter de artar..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 edebiyat 3 tarih 3 din 3 :D dierleri 5 aheuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hepsi pekiyi ![signature][hline]Küçük bir adada terk edildiniz. Ve ufukta hiç kara parçası bile göremiyorsunuz. Hangi 3 şeyin olmasını isterdiniz? zgrw, 13 January 2004 21:09 tarihinde demiş ki: Black pearl, Bloodmoss, Mandrake Root Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 3 tane 4 gerisi 5 ama ilginç olan başka bişi var..yaklaşık 4.5 gün devamsızlığım olmasına rağmen özürsüz 0.0 yazıyo bi gün özürlüydü zaten bi de o var..dicek bişeyim yok tabi daha fazla asma fırsatım olucak..:)[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Lan İzmirdeyiz karneleri vermediler. OKul tatil olmuşmuş. pffff bekle işin yoksa pazartesiyi. topu topu alacagım sondan 2. karne be. yeter artık.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende Size ilk okul ortalamamı göstereyim matamatik =5 türkçe =5 hayatbilgisi =5 resim =5 beden =5 ortalama 5.0 CAnınız Kalsın :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar