Aurora Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 :D Bayılıyorum bu filmlere, yani bin kere daha gösterseler televizyonda bin kez daha izlerim :) Anladığım kadarıyla fimlerin asıl özelliği izleyeni değiştirmemeye çalışmaları, her şeyin insanı değiştirmeye çalıştığı bi dünyada hem de. Bir de başrolün(genellikle Şaban isimli güzide karakterimiz) saf bi insan olması. şu da var, biz küçükken de vardı bu filmler, orta okuldayken de... hep vardı. belki de alışkanlık. seviyorum kısaca, siz de sever misiniz? en sevdiğiniz filmler-sahneler nelerdir?[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bombaci mulayim denen film in sonu soyle bitiyo.. 4 adam var klasik kemal sunali kovaliyolar.. kemal sunal in elinde bomba var, bombayi adamlara atiyo, adamlarda patliyo, adamlarin eli yuzu duman sonra hooooop son diyo zubuk en guzellerinden[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackass Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bende ne kadar izlesem izleyim sıkılmıyorum nedense? :)[signature][hline]i saw you on the short bus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Zübük muhteşem ya... Kemal Sunal filmleri çekildiği dönemdeki ülke gerçeklerine ayna tutar.. sanırım zübük baya büyük bir dönemi kapsıyor :)[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 rahmetli[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 abi geçen gün düşündüm.galiba gerçekten en sevdiğim film(ler) hababam sınıfı serisi. bide tosun paşa ve şekerpare.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 benimde en sevdigim filmi 100 numaralı adam. Avanak Apti var bide. Sakar Şakir var :) yaw bu aksam olsada izlesek tv de. bide çiçek abbas a bayılırım her nekadar kemal sunal oynamıyosada :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 abi bütün kemal sunal filmleri birer efsanedir ne diyim... adamın tek bir filmi bütün amerikan komedileri toplasan hepsine birdir bence... muhteşem abi adamın bir eşoleşek demesi koparır yani adamı[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 bende cok severim kemal sunal film'lerini. hele sakar $akir, 100 numarali adam falan hastayim, hatta $imdi gidip tv'ye var mi diye bakacam...[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Süt Kardeşler ya :) resmen bi klasik.. gulyabani falan hehe şener şen de fecidir[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 off daha kaç kere izlersem izliyim hiç sıkılmadan izlerim yani, süperdir Kemal Sunal'ın filmleri kaybında da çok üzülmüştüm, özellikle süt kardeşler, atla gel şaban, sakar şakir falan favorilerimdir[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2004 1.donem hangisi 2.donem hangisi? mesrutiyet gibi saban filmlerini de mi ikiye ayırıoruz fizbozum? birinci donem fizbanı sole yaparken ikinci donem...bla bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 şu an show tv'de 100 NUMARALI ADAM var! :)[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Hehe eşoğlueşek i süper söylüyor ya :D.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 süt kardeşler vardı yeşilçam'da.. :-D[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Gerçekten güzel filmleri var komedi resmen ya :) Izle Izle bıkmazsin :P[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1 filminde romatizması var Kemal Sunal'ın köyüne dönüyo fln romatizmadan yağmuru anlasığı içiin ve bir takım olayların ardından tüm köy Kemal Sunal'ın yandaşı oluyo, belediye başkanı fln oluyo, o filmini çok severim ben[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bombacı Mülayım,Atla gel Şaban,Zübük,100 nolu adam bunlar çok güzel ya ama en çok 2 filmini seviyorum ben Biri ''Öğretmen'',diğerinin adının da ''Varyemez'' olması lazım...[signature][hline]Rangermania ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 2 kere yolladım,kusra bakmayın... [Bu mesaj Angelus tarafından 23 January 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar