Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Sunal Fimleri!

Aurora

Öne çıkan mesajlar

:D
Bayılıyorum bu filmlere, yani bin kere daha gösterseler televizyonda bin kez daha izlerim :)
Anladığım kadarıyla fimlerin asıl özelliği izleyeni değiştirmemeye çalışmaları, her şeyin insanı değiştirmeye çalıştığı bi dünyada hem de. Bir de başrolün(genellikle Şaban isimli güzide karakterimiz) saf bi insan olması.
şu da var, biz küçükken de vardı bu filmler, orta okuldayken de... hep vardı. belki de alışkanlık.

seviyorum kısaca, siz de sever misiniz? en sevdiğiniz filmler-sahneler nelerdir?[signature][hline] otomatik kapı demiş ki:
Basamakta durmayın,çarparım!

Sosyal ağlarda paylaş

benimde en sevdigim filmi 100 numaralı adam. Avanak Apti var bide. Sakar Şakir var :) yaw bu aksam olsada izlesek tv de. bide çiçek abbas a bayılırım her nekadar kemal sunal oynamıyosada :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bütün kemal sunal filmleri birer efsanedir ne diyim... adamın tek bir filmi bütün amerikan komedileri toplasan hepsine birdir bence... muhteşem abi adamın bir eşoleşek demesi koparır yani adamı[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

off daha kaç kere izlersem izliyim hiç sıkılmadan izlerim yani, süperdir Kemal Sunal'ın filmleri kaybında da çok üzülmüştüm,
özellikle süt kardeşler, atla gel şaban, sakar şakir falan favorilerimdir[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

1 filminde romatizması var Kemal Sunal'ın köyüne dönüyo fln romatizmadan yağmuru anlasığı içiin ve bir takım olayların ardından tüm köy Kemal Sunal'ın yandaşı oluyo, belediye başkanı fln oluyo, o filmini çok severim ben[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
bi mantıklı herif yok koca ülkede..

My poor firend me..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...