kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cons un koyduğu müzik 10 numara sfd.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=8XLRQdPxxzU kadifekale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Nokia dan yeni teknoloji istiyorum telefona rumba yükliyince 10 sn için de kendini otomatik imha etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Her iki telefonum da aldığım günden beri 7/24 olarak "Tek Bip" modunda takılıyor. Sırf titreşime alsam arama ya da mesaj geldiğinde farketmiyorum, Zil sesini açacak olsam kafama uygun bir melodi için kontör/fatura harcama derdi var. O yüzden en iyisi Tek Bip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 zil sesiyle farklı olanlar topiicinin sahibi olarak sabote ediyorum topiinizi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olma mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 derste aklıma gelirse sessize alıyom onun dşında sesli.. bide en olmadık yerde çalıp ses yapmasına kıl olmaktayım buna bi çözüm bulup nerde çalıp nerde çalmicağını bilen edepli bi telefon yapsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aklima gelirse derslerde ve sinemada sessize aliyorum sonra ole unutuyorum cogu zmn .. Telefona da 2 yildir melodi yuklucem aklim sira ama hala nokianin orjinal melodisi duruyo :S bi ara su videodaki telesekreteri koymaya calismistim da becerememistim :) http://www.youtube.com/watch?v=1UH59CrRZLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 iyi ya ne çok varmış sevindim valla(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar