Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ya böyle cıstık cıstık ortam müzikleri olur ya onlar için önerebileceğiniz şarkılar var mı ? Böyle clublarda falan çalınan değişik müziklerden. Tekno dinlemediğim için bilmiorum ben hiç ama yılbaşı için lazım =P şimdiden tşkkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 celldweller - frozen (özellikle tavsiye ediyorum) prodigy - fire starter prpdigy - breathe rage against the machine - killing in the name of daft punk - technologic portecho - sympathy david vendetta - love to love you tiesto - lord of trance benny benassi - hypnotica yahel - kamasutra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu grup ya da sanatçıların tüm şarkılarını çek hatta direk. yalnız rage against the machine techno degıldırde, dediğin ortama gidebilecek güzel bi şarkı killing in the name of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 geçen gün yazmıştım başka bi başlığa copy paste yapim Young Parisians - U Write The Rules (Solar Stone Remix) Fonzerelli - Moonlight party(tiesto remix) Tiesto-Beautiful things Camille jones vs Fedde le Grand - The creeps(fonzerelli remix) Tiesto-walking on clouds Adagio for strings lol tongue sticking out smiley Paul van dyk- Far away uzatsam 500 tane cıkar gerek yok smiling smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 çooookk tşkkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 mos sessionları indir..tekno diil yukardakilerin hiçbiri bu arada..teknotamamen başka bişi yanlış bilgilendirme olmasın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar