proggorp Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 marx'ın damadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şaka gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Böyle dönemlik olmakla birlikte artık kronik hale gelmişte olabilir, mesela benim ortaokuldan bu yana bi tane başarılı donemim olmadı,çalışmak içimden gelmedi walla öss falan var arada onlarda döt zoru işte.Taa 13 yaşından 21 yaşına kadar hala tembelim 8/4büt falan var tarih türk dili gibi dersler geçtiklerimde.Hep çalışırsam yaparım diye söylerim ama sanırım kendimi böle bi tatmin mekanızması da uydurmuş olabilirim, gerçi çalıştıgımda hep bi şekilde istedigim sonuçları aldım ama neyse işte. Tembellik çok kötü bişe deil yani, kısa bi dönem kötü hissediiriyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bende cok tembeldim sıkıldım tembelliğimden. sabah 7 de kalkıyorum , süsleniyorum sonraa sırf yürümek adına dolmusla gidiyorum yol param karsılansa bile arabaya binmiyorum bi değişik oldum. eve gelince gerçi biraz tembel oluyorum ama oda yorgunluktan. kermit evi topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Enerji vericek şeyler ye(özellikle bal ve fındık). Acayip hareketlendiriyo vücudu+balı yedikten sonra su içme yaksın içini o yanmayı başka türlü geçirmeye çalışıcaksın. Ben mesela öyle kurtuldum,Şimdi evde/spor salonunda her türlü egzersiz yapıyorum. Bal fındık ve kuruüzüm.Sakın hafife alma.(ibre 300 e falan vurur ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben tembelleştim..ama adaptasyon sorunum yüzünden tembelleştim yoksa karınca gibiyim.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar