Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Dışına etmek? nasıl peki.[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 şimdi uğraşamıcam ben adresi yazıyım. druid of claw bunu sırtıma yaptırmayı düşünüyorum. kollar omuzlara doğru uzanacak. ama uyarlanması gerek tabii. sırtımda bi ayı kafasıyla dolaşamam :) eğer bu olmazsa bi ejder olabilir. sağ enseden başlayıp kalçaya kadar inecek. ama sırtın hepsini kaplamıycak. tabii sadece düşünüyorum :) yemiyo o kadarı. http://www.blizzard.com/war3/conceptart/druidclaw.shtml aha bu da adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kendi cizdiginiz bir şeyi bir eseri vicudunuza işlemek cok şahane olurdu bence. benim kendim için tasarladıgım dövmelerim var ama yaptırmadım yaptırırmıyım bilmiyorum. belki bi anlık gazla yaparım.[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Mumi bence kendi bisikletinle bi resmi yaptır dövme olarak. elin adamının resmi neden kolunda dursun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 steve-o gibi sırtına kendi resmini yaptır böle tam rampadan ucarken :)[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Peter Pan olabilir :) omzumun arkasına. ya da onun gibi peri-çocuk ruhunu yansıtan bir şey.[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kazık kadar adam olunca sırtında Peter Pan ile sübyancı der millet :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 o ne der bu ne der diye yaşarsak ohooo... :)[signature][hline] otomatik kapı demiş ki: Basamakta durmayın,çarparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Koluma yada sırtıma gothic fontla DM yazan bir dövme yaptırırdım heralde...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar