Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme yaptırırsanız...

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Yaklaşık 10 senedir dövmem var sağ omzumda dövmeyi yapan arkadaşımın elinde çantasıyla ev ev dolaştığı bir zamandı adamın şimdi 3 tane dükkanı var o kadar olmuş yani.

Dövme yaptırma hadisesinde başkalarının omzundaki kaşındaki gözündeki süs eşyasından bir farkı olmadığını düşünüyor ve bilinçsizce "yaptırmağıyn heargh" diyenleri kınıyorum. Bir sebebiniz varsa ya tecrübe edin (kendiniz başkalarının tecrübeleri onlara aittir) yada üzerine yorum yapmayınız.

Dövmemden gayet memnunum sadece şöyle bir durum var bu dövmeyi yaptırmadan önce hadi ben dövme yaptırayımda gidip bir desen bulayım dememiştim elimde bir desen vardı ki dövme için çizilmiş bir şey değildi, çok seviyordum nasıl yapsam bunu poster falanmı yapsam diye düşünürken aha dövme yaptırayım dedim ve iyikide yaptırmışım diyorum şimdi.

Esas mesele burada dövme hadisesi değil esas mesele birşeyi özendiğiniz için yapmayın sizin için anlam ifade ediyorsa yapın çünkü başka birilerine gösterdiğinizden çok siz görecceksiniz dövmenizi.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzeldir dövme, ama şeklinizi ve yerini çok iyi seçmeniz lazım, katalog'dan fln dövme seçecekseniz hiç yaptırmayın. Sadece sizde olan birşeyler olmalı..

Ben bayaa memnunum, şu anda 2. dövmemi bulmuş ve yaptırmak için zaman kollamaktayım ;)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

Bir tecrübem var. Birkaç yakın arkdaşım gayet severek ve isteyerek dövme yaptırdılar ve sonra (3-4 sene sonra) o zaman hoşlarına giden ve moda olan resimlerin şimdi anlamsız olduğunun farkına vardıkları için pişmanlar. Biri Prodigy Karıncası yaptırmıştı ama şu an ne onları dinliyor ne de onun Prodigy ile alakası olduğunu anlayacak adam kaldı. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

dovme hastalıktır basladınmı duramazsın bence yaptır ama sectıgın trıballer ıyı olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

valla annemde dayılarımda yengemde bissürü var çok görünen yerlerinde değil ve küçük genel olarak. güzel duruyo seviyorum ben de öyle çok her tarafımı kaplamayacak şekilde yaptırmayı düşünüyorum ilerde.
pahalıdır biraz, yerine göre değişir ama en küçük bişey ortalama 50 milyondur muhtemelen şu an.
askerlik için de fazla göze çarpan bişey değilse sorun çıkarmıyomuş ama askerlikten sonra yaptırmak daha mantıklı olabilir hele büyük bişey düşünen varsa.
en önemli şey fikir değişmesi. iyi düşünmelisiniz. çünkü onu sildirmesi çok daha zor. yani 4-5 sene sonra sıkılacağınız bişey mi değil mi iyi düşünün. sıkıntı yaratır sonra[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

Izmırde arastırdıgım yerlerde cm karası 3-4 dolar seklınde degısıyor ve bırde dovmenın ınce ayrıntısına gorede yada golgelendırmesıne gorede kat sayısı artıyor yada azılıyor ...[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

valla dövme yaptirmayi düsünüom bende ama ileriye dönük düsüncler engel oluo birazcik..
bi arkadasim elinin üst tarafina yaptirmisti tutmadi .ok oldu enfeksion menfeksion urasti baya bi..
eski sevgilimin belinde vardi acaip hosuma giderdi:P
bu arada
eger yaptircaksaniz kaliteli bi yere yaptirin (50ml daha fazla verin daha kalite olsn..)
ben nereye ne yaptiracagima karar verdidme ne zaman yaptiracagima karar veremedim birde yasadigim sehirde öle süfer bi dövmecide yok istanbula gelicem bi gün iste bakalim..
arkadaslarin dedigi gibi ilerde ulan nie yaptirdim demiyeceğiniz bir dövme olmali.. yoksa dövünürsünüz..[signature][hline]"Who wants to live forever?"

Sosyal ağlarda paylaş

o ne öle ya :P öle dövme mi olur!...[signature][hline]Where is Anatolia?
şimdi dişlerimi sıkıp
dudaklarıma kanamayı öğrettim
ki bu kızıl damlalar
körpe yanağında bir veda busesi olsun
bu da benden sana
heba edilmiş bir aşkın
son nefesi olsun...

Sosyal ağlarda paylaş

sol ayak bilegimin icinde bi cift ayak, cevresinde cicikeli yaprakli bi sekil, yine sol atl bacagimin dis tarafinda bi kelebek, sag ust bacagimin ic kisminda da tribal desenler var, pek memnunum :)
yapabilecegim oneriler:
1) yaptiracaginiz yeri cok ozlenli secin
2) yaptiracaginiz sey zamanla anlamini yitirecek bisey olmasin (yani verilmis ornekte oldugu gibi simdi Prodigy dinniyorum, hastasiyim diye onu karincasini yaptirmayin), genel olarak anlik begeninizi yansitan seyler olmasin yani
3) dovme dergilerinden, internetten falan resimler bakarak fikir edinebilirsiniz, ama aynisini yaptirmayin tabi, yaptiracaginiz sey hakkinda iyi dusunun ama fazla uzuuun ve de takintili sureclere girmeyin, yani fikrine guvendiginiz, sizi iyi tanidigina inandiginiz bikac insanin dusuncesini alabilirsiniz, ama oole cuzdaninizda desenle dolasip her onunuze gelene, abi ben bunu yaptirmayi dusunuyorum sence nasil demeyin :)
4) dikkat ediniz dovme, kulak deldirmek vs gibi bir hastaliktir, yani bi kere yaptirinca arkasi geliyo :) sekil A ornek 1 olarak kendimi gosterebilirim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de moda diye yapilmasina karsiyim cok zaten, moda diye yapilan sey anlik begenileri ve trendleri yansitir, bu yuzden moda diye yapilan dovmeden bikac sene sonra sikilma, ondan kurtulmak isteme ihtimali buyuktur
ama cidden icten gelerek yaptirirsan benim gibi ciceklerin, kelebeklerinle mutlu mutlu yasarsin :) (triballer icin bisey demiyorum daha 3 sene oldu onnari yaptirali, ama mutlu birlikteligimiz devam etmekte)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe yaptıracak olsam bunun aynısını yapabilseler;

yada;

Herhalde bir teker dövmeside iyi giderdi :)

Renkli yapma imkaanları var mı?

Chemi sanada bunu tavsiye ederim eheh[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..

Sosyal ağlarda paylaş

Bence boynunla sırtını bağlayan yere yaptır
Sağ ve sol uzantıları omuzlarına doğru gitsin,üst uzantısı boynuna...[signature][hline]You know that it would be untrue
You know that I would be a liar
If I was to say to you
Girl, we couldn't get much higher

Come on baby, light my fire
Come on baby, light my fire
Try to set the night on fire
Jim Morrison-The Doors
Sosyal ağlarda paylaş

bizim mat çının ensede vardı süferdi
bi de edebiyatçının sırtına da uçurmta var pişman
görcen adamın kulakar delik fln
acayip makara bi de edebiyat hocası hep böyle despot bi imajları vardır ya alakası yok[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...