Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme yaptırırsanız...

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
zeyir, 22 January 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
oha o baya güzel olmuştur yanılmıyosam?

Ilk yaptirdigim donem cok beyenmistim bende...
Simdid esildirmek istiyorum ancak sildirmis bir iki kisi gordum golge gibi puslu bir goruntu kalmis cilt'lerinde bunun olmicagni bilsem iki dakka durmicam...[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 22 January 2004 04:29 tarihinde demiş ki:
said:
zeyir, 22 January 2004 04:23 tarihinde demiş ki:
oha o baya güzel olmuştur yanılmıyosam?

Ilk yaptirdigim donem cok beyenmistim bende...
Simdid esildirmek istiyorum ancak sildirmis bir iki kisi gordum golge gibi puslu bir goruntu kalmis cilt'lerinde bunun olmicagni bilsem iki dakka durmicam...

Zaten öle uyuz bişi ya yaptırıyosun ne güzel filan sonra biri geliyo yorum yapıyo hiç güzel olamamış dio hevesin kursaanda kalıyo.. tabi acayip güzelleride var msl,ablamın göbeinde vbar bi tane gül bölew acayip işi kaç senedir var hala memnun..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Sosyal ağlarda paylaş

yok pek kimse goremiyor belde olunca zaten yazin cogunlukla pantolon'dan falan gorunuor arasira bide havuzda orda burda ..
Dolayisi ile kimse'ye pek yorum yapma hakki dogmuyor gorenlerde cogunlukla iki tane kanat goruyor o kadar..
Benimki cok erken yasta sadece ozentiden dolayi yaptirmis olmanin verdigi pismanlik...
[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...

[Bu mesaj PiNk tarafından 22 January 2004 04:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zeyir, 22 January 2004 04:35 tarihinde demiş ki:
Zaten öle uyuz bişi ya yaptırıyosun ne güzel filan sonra biri geliyo yorum yapıyo hiç güzel olamamış dio hevesin kursaanda kalıyo..

ehe birinin "hic guzel olmamis" demesinden etkileneceksen zaten dovme yaptirma hehe

chem sen hic dovme yaptirma bu bunyeyle 2 gun sonra "niye yaptirdim?" diye dovunursun

ayrica genel olarak "acep ne dovme yaptirsam?" diye internet uzerinde neredeyse tanimadigi insanlara dovme soranlarin o dovmeden cok gecmeden pisman olacagi asikardir... Kendi vucuduna "kalici" yaptirmayi planladigin bir seyi baskalarina soruyorsan is daha en bastan yas demektir...

ha bi de 18 yasindan kucuklerin dovme yaptirmasi yasal degil ama yasalari pek takan yok tabii cogu zaman... yine de dip not olarak geciim dedim[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

yok canim kendimi ordan oraya atmiyorum tabiki sadece konusu acildi diye yazdim..
Anlatmaya calistigimseyde iyice dusunulmesi gereken birsey oldugu..
CUnku yaptirmasi ayri aci veriyor birde o aci'dan sonra iyilesme safhasi bazi kisilerde 6-8 ay arasi'ni buluyor..
Belli donem gunese cikamiyorsun falan uzun is ya..
O yuzden didim bende...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer...
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat edin Pink arkadaşımız gibi bi anlık hevesinizin kurbanı olmayın.

Unutmayın ki vücudunuzun bir parçası gibi kabullenebileceğiniz birşey yaptırmanız lazım, yoksa stres yaparsınız, üzülürsünüz, dövünürsünüz.

Bi de benim gibi ilk seferde zart diye göbeğinize yaptırmayın,acıdan kıvranmayın =)[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten eğer dövme yaptıracaksanız istediginiz dövmeyi geçici yaptırın 1 2 hafta onunla gezin ve bakın.Ya da cüzdanınızda dövmenin resmini taşıyın sürekli çıkarın bakın. Eger 2 3 hafta geçtiginde hala ilk gükü gibi hoşunuza gidiyorsa yaptırın derim.

Ben daha unique bir desen bulamadım çok hoşuma giden. Bi bulsam yaptırıcam da[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL)

Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...