Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Patiler, 17 aralıkta 1 hafta bölümden men cezası aldım.. 10 gün girmedim foruma pek. şimdi girdim cezam hala kalkmamış yazamıyorum. yöneticilere de özel mesaj atmaya çalıştım, bölüm yetkililerine yani. özel mesajda atamıyorum. ilgilenebilir misiniz başka açacak yer gelmedi aklıma, buraya açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oha garbıç mail atman gerekiyordu forumun en başında paticik.com bölümü var orda çoğu zaman böyle durumlar için neler yapılması gerektiği tekrar tekrar anlatılıyor bir oku kurcala istersen ama garbıç cidden çok alakasız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sen söyle burdan ben yazıyım senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 topic kirliliği yaratmışken burada yaratayım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ferrero özel mesajı mı diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar