WhiteAngelPerry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 dragon b2m ye giriyorum iki satır var bi map files diyo bide bmp file diyo ben bmp ye paintte çizdiğim resmi koyuyorum map files yazan yere ne koyucam ya her şeyi denedim paso 00 nit invalid value hatası veriyo valla kimse biraz araştır demesin bütün araştırmalar sonuçsuz kaldı kimse açıklamamış daha öncedende böle bi konu açılmış ama cevabı yazılmamış bi yardım ederseniz çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 :) Dragon m2b'den yapmayacaksın. Dragon.exe 'ye gir. Bir dialog açılacak. Biraz bekle. alttaki OK tuşu kullanılır hale geliyor. Ona tıkla ve asıl programa gel. BMP dosyanı seç. Fix dosyası için klasördeki example.fix dosyasını seç. Map0.mul dosyasını seç ve Start tuşu ile işlemi bitir... Kolay gelsin...[signature][hline]Başlangıcı Olan Herşeyin Bir Sonu Vardır... Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar