Vampire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bulamiyorum kazaa,overnet ve türevleri falan bosuna...Almanya da türk muzik marketinde arabeskten (burdaki türklerin %90i kereste oldugundan) baska bisey yok...Bunlari bulabilecegim biyer veya dl edebilcegim biyer var mi :([signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 audiogalaxy :) ah ag kapanali cok oldu ama ya:) mor ve otesi , mavi sakal, dus sokagi sakinleri ,bulutsuzluk ozlemi bu tarz seyler ararsan bende var(zamaninda ag ile cekmistim hepsini) ben yazarim sana ama kargo bilemiycem[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bitane şarkısı okadar zor bulunuyo ki zamanında garantili olsun diye siteye upload etmiştim. Buradan indirebilirsin.(Boğaziçi)[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! [Bu mesaj Sensible tarafından 21 January 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 valla k-lite ile şansına çıkabiliyo dene bence[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yıllar sonra ya bayılırım valla...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yıllar sonraaaa yıllar sonraaa yıllaaaaar sonnnraaa yine eskisiiii gibiiii... ahh ah[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hatırla okul günleimizi ayrılmaz bir çifttik senlee.....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar