Masteis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 gece 3-4 saat afedersiniz eşşekler gibi kasıyorum 3000~4000 puan gelcek diyor fakat 800 900 puan geliyor gerisini vermiyor. bunun sebebi nedir allah aşkına boşuna mı kasıyorum anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ordaki " ~ " yaklasık anlamındadır sürekli aynı adamları kesiyorsundur demekki o saatlerde ondan daha az gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 "haaa" dicemde aynı adamları kesmediğime eminim yani kesiyormda genelde farklı adamları kesiyorum. saolasın genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 WoW giriş sayfasını okuduysanız eğer honor puanların hesaplanmasında bazı serverlarda bi sorun mevcut, düzeltildikten sonra herkesin puanı tam olarak eklenecek diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bizim serverda arena puanları verilmedi bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Aynı şekilde ben de vindicator yüzüğü alacaktım 4k honor lazımdı, 6.5k honor kastım, sabah bir baktım 3.6k gelmiş ~.~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bizim server (bkz: bl) o konuda mis gib ivalla 8.5 kasıosun 8.2 fln 8.3 vs geio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar