paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konu açık cevaplarınızı bekliorum:)[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 öncelikle hayvancığı güzelce doyuruyoruz. sonra kendisini sıcak bir ahırda tutacak olan bakıcısına (stable) bırakıyoruz. bir hafta kadar sonra gelip alıyoruz (gerçek zamanla bir hafta) ve hemen besliyoruz, hayvanımız bize bağlanıyor (bonded oluyor), işte bu kadar basit, tabi iyi davranmayı unutmuyoruz, hayvanlar bizim dostumuz :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 iyi davraniyoruz ve dungeonlarda durduk yere hayvanimizi oldurmuyoruz dimi dharmacim ;)[signature][hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 evet, örneğin eğer binmeye çalışıyorsak, kesinlilke war mode'dan çıkıp biniyoruz, bunu unutup haynancığı kesmiyoruz. bunlar önemli detaylar tabi anasoncuğum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu sekilde hayvancagızımız olur ise en azından ruhundan res edebılıoruz degılmı arkadaslar ? hani bilmeyenler vardır ? (bakınız ben ) Yani hayvanınız oldugu zaman arkasından agıt yakacagınıza bır seyler yapam gıtmesın paracıklarım dıosanız ole yapacanız... demi? tabı bırde bu ruh canlşandırma felan sakat deıl demı ? hanı carpılşmayalım nasıl yapoacagımızı bılmeden :P[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bu arada bonded olduktan sonra ara sıra besliyoruz. seviyoruz okşuyoruz onu. eğer çok açsa ve ölürse direk kayboluyor 2 tane bonded hayvan kaybettim sebebinin aç olmasını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 size duygusal olarak bağlanmış hayvanınızı beslememeniz çok hatalı bir davranış tabi. fırsat buldukça (hatta inn keeperı her gördüğümüzde aklımıza gelmeli) hayvancığımızı besliyoruz, ki çok mutlu olsun bizi de mutlu etsin, di mi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar