daniska Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 yaw Arqas shardı gibi sehirler arası savashlar rekabetler ozel guildler kucuk kasabalar vs.. yaptırılmasını istiyorum kendi serverımda, zebula ocak kurdum ama diyorki guild sistemi kaldırılmıshtır guild sistemini geri nasıl acarım ve neden kaldırdılar birde sehir guildi gibi bisi lazım hıc scp bulamadım bu konuda yardım ederseniz memnun olucagım tskler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 town stone koycaksın zaten guild stone değil ;) i_stone_town heralde id si.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya guild stone koy . sınra .type 101 yap . işte sana town stone[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 town stone faction stone olmuyomu beyler ?[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Town stone koyarak yapabilirsin.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 town stone yi koyuyosunda Guıld Yapmak isteyince Nolcak scriptleri ni mi deiştireceksin ?[signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie ------------------------------------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Alakası yokkki onlar ayri scp ztn birisi i_stone_guild birisi i_stone_town menuleri farklı tamamen farklı bunlar.. Hem şehirde olabilirsin hemde guildde..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 burda söylediğiniz hiç bir komut olmamakta beyler ve tekrar hatırlatıyorum sphere55i den hiç bir scp bulunmuyor sırf ama sırf zebula ocak! pardon i_Town_Stone calısıyor fakat katılan oyuncuları apply lemıyor kabul gorucekler lıstesı gıbı bıyere atıyor ben apply lemeye calıshıncada: Only players can be members diyor ingilizcem pek iyi değildir.. ne yapıcam? bunun için adam akıllı bir sistem varmı scp falan? arqas gibi istiyorum birde bi şehri birine veya birilerine nasıl devrederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Nebula scpleri varsa bilemem benim elimde bir town stone ve guild stone scpleri var ben koymadim nede sonradan ekledim vardi ztn sadece türkçeleştirdim onda herhangi bir sorun yok bu durumda yalniz şehri başka birine aktarırken yani vali atamak gibi bir şey yaparken başkan menusunden yapabilirsin yada bırakırsın başkanlığı çıkarsın yani sonra yeni başkan (vali) o tıklar ve üzerine alır böyle olabilir.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: Xharloan, 22 January 2004 22:57 tarihinde demiş ki: Nebula scpleri varsa bilemem benim elimde bir town stone ve guild stone scpleri var ben koymadim nede sonradan ekledim vardi ztn sadece türkçeleştirdim onda herhangi bir sorun yok bu durumda yalniz şehri başka birine aktarırken yani vali atamak gibi bir şey yaparken başkan menusunden yapabilirsin yada bırakırsın başkanlığı çıkarsın yani sonra yeni başkan (vali) o tıklar ve üzerine alır böyle olabilir. scripti bana sorun olmaz ise verirmisin özelden veya buradan gerçekten çok lazım sağol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tatilde pcmin başına gececem o zmn gonderebilirim.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar