Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sehir member sistemi gibim bisi?

daniska

Öne çıkan mesajlar

yaw Arqas shardı gibi sehirler arası savashlar rekabetler ozel guildler kucuk kasabalar vs.. yaptırılmasını istiyorum kendi serverımda, zebula ocak kurdum ama diyorki guild sistemi kaldırılmıshtır guild sistemini geri nasıl acarım ve neden kaldırdılar
birde
sehir guildi gibi bisi lazım hıc scp bulamadım bu konuda yardım ederseniz memnun olucagım tskler..
Sosyal ağlarda paylaş

ya guild stone koy . sınra .type 101 yap . işte sana town stone[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burda söylediğiniz hiç bir komut olmamakta beyler
ve tekrar hatırlatıyorum sphere55i den hiç bir scp bulunmuyor sırf ama sırf zebula ocak!
pardon
i_Town_Stone calısıyor
fakat katılan oyuncuları apply lemıyor kabul gorucekler lıstesı gıbı bıyere atıyor ben apply lemeye calıshıncada:
Only players can be members diyor ingilizcem pek iyi değildir..
ne yapıcam?
bunun için adam akıllı bir sistem varmı scp falan?
arqas gibi istiyorum
birde bi şehri birine veya birilerine nasıl devrederim?
Sosyal ağlarda paylaş

Nebula scpleri varsa bilemem benim elimde bir town stone ve guild stone scpleri var ben koymadim nede sonradan ekledim vardi ztn sadece türkçeleştirdim onda herhangi bir sorun yok bu durumda yalniz şehri başka birine aktarırken yani vali atamak gibi bir şey yaparken başkan menusunden yapabilirsin yada bırakırsın başkanlığı çıkarsın yani sonra yeni başkan (vali) o tıklar ve üzerine alır böyle olabilir.[signature][hline]Icq =224455507
Mail = Xharloan
Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR.........
Asi vE Mavi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 22 January 2004 22:57 tarihinde demiş ki:
Nebula scpleri varsa bilemem benim elimde bir town stone ve guild stone scpleri var ben koymadim nede sonradan ekledim vardi ztn sadece türkçeleştirdim onda herhangi bir sorun yok bu durumda yalniz şehri başka birine aktarırken yani vali atamak gibi bir şey yaparken başkan menusunden yapabilirsin yada bırakırsın başkanlığı çıkarsın yani sonra yeni başkan (vali) o tıklar ve üzerine alır böyle olabilir.

scripti bana sorun olmaz ise verirmisin özelden veya buradan gerçekten çok lazım sağol..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...