Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Merhaba beyler , Ben bırakmıştım oyunu tekrar raider olarak dönüyorum ama kafamda bir soru işareti var. Pve dagger build oynucağım. Main hand: Heartrazor(aşk adama heartbraker yazdırıyor :D ) Off Hand : Malchazeen ' kullanıyorum Kafamdaki build şöyle ama .... imp.eviscerate yada vile poisons vericeğim(ama emin değilim instancedaki mobların poison immue olup olmadığından yada damage katkısının % kaç olucağından , inceliyecek pek vaktim olmadı tekrar giriceğim bugün ondan güzel olsun istiyorum. ) With vile poison Yada Vile Poisons 3 çekip imp.evi vericeğim. Fikriniz nedir yada başka build seçeneği varsa söylerseniz sevinirim. Sevgiler&Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eski roglardan kalan yok galiba... omg locks forum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=f0xfoLZMIVobEz0MGotV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Walla sparkcaster bir türlü backstab işine girmek istemiyorum, yoksa saçmalıyormusun dersin :) + builden çok fikir istiyorum :) yılalrdır denemediğim build kalmadı ama bu aralar mantıklı düşünemiyorum feci dengesizleştim :( : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 off hande malc olmaz öncelikle.. hızlı bir dagger bulman şart.. ne kadar hızlı off hand o kadar combat potency proc = dps... gladiator shiv'i alabilirsin mesela 1 gecelik av farm ile.. talent: http://www.wowhead.com/?talent=f0gcoLZ0eVobEz0MGotV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hmm illa backstab diyorsunuz. Off hand için emerald ripperımda var. Farmlarız 1.40 lık dagger'da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 valla iyi dps yapmak istiyorsan herzaman sword gitmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hep sword gittim zaten ama bu sefer dagger istiyorum :) ve backstab istemiyorum ( sabit 70 ms alıyorum ) evet hastayım ...yönlendirin beni !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 iyide dagger la sinister mı vurucaksın. sworddan sıkıldıysan fist weapon talent yap birazda crit item giy al yanına feral druid i. Cıkan critleri izleyip zevke gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 O zaman Sparkcaster yolladığı buildi deniceğim bayadır backstab atmadığımdan triplerdeyim zaten kalbim kırık :) Bakalım buakşamki setup nasıl olucak feral drood gelirse selam söylerim senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=fhxZ0eV0rVzVM0oZxrxoMhoo aha bide fist weapon talent http://www.wowhead.com/?talent=fhecoxZ0eVbbEz0zGot buda dagger xo nun build de guzel imp evis cıkartabilirsin kafana gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Imp evis işe yaramaz raidde, snd ve rupture vuracaksın. Mutilate ile raid olmaz ve anladığım kadarıyla raide mutilate girmek istiyorsun. Combat Potancy şart. 15/41/5 dagger oynayacaksan en iyi build. (Lethality'e eksik veriyorsun 1 talent) Offhand konusuna gelirsek; ne kadar hızlı o kadar iyi :P . AV'den gladiator's shiv alabilirsin bir çırpıda. Ya da iyi arena takımın varsa vengeful'un hızlı offhand'i işini görür. Ama şu var; eğer dagger oynuyarsan mutlaka armor ignore veren parçaların olacak. Haste ile dagger oynarsan sword/fist kadar iyi dps yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 imp evis. yerine, vile posion verip envenom kulanıyordum eksik posion varsa shivle tamamlıyordum ama bunun için hızlı off-handlazım buda bir alternatif tabi benim söylediğim multilate yada hemocular için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 asıl benim merak edip denemek istediğim talent mix weapon combat spec :) main hand'e fist alıp off hand'e sword alıyorsun.. skilleri mh çıkardığı için deli gibi critlerken off hand'in extra swinginden yararlanıyorsun.. bizim realmde BT farmlayan bir guildin Rogue'u ile de baya tartıştım o spec'i gayet memnundu raid dpsinden :) denemek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Walla dediğini expden önce denedim ben gayet güzel idi, özellik ile AQ'da:) ama hala Kimse vile poison üstüne yorum yapmadı poison ile raid nasıl gider ? yoksa gitmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ya iyi de main'in swing'i procladığında zaten crit kadar dmg vermiş oluyorsun neredeyse xD Kaldı ki ters taraftan bakarsan off hande fist alsa sword yerine critlediğinde swing proc'undan daha fazla dmg verecek adam. Üstüne üstlük fist'in crit vurma şansı daha fazla swingin proclama şansından. Ama iyi ya da kötü en fazla %2-3 falan farkeder dps o yüzden anlayamayız iyi ya da kötü olup olmadığını mix buildin. Çünkü adamın kendi yeteneği de göreceli olarak dpste etkili olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ama yinede iş latency çok bakıyor ya özellik ince ayar haraket ediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Nomak said: Walla dediğini expden önce denedim ben gayet güzel idi, özellik ile AQ'da:) ama hala Kimse vile poison üstüne yorum yapmadı poison ile raid nasıl gider ? yoksa gitmez mi ? Ben mutilate oynayacağım zaman 5/5 vile poison veriyorum. Combat swords oynarken 4/5, eviscerate i salla zaten. Mutilate oynarken eğer gruptaki shaman agi totem atıyorsa ( ki genelde atmaz)Dual deadly takılıyorum, yoksa WF+deadly ya da yine de dual deadly duruma göre değişiyor. Mutilate i çok yüksek critlere gelmeden pek bulaşma derim, ben raid bufflarla ortalama 45-50 critle oynuyorum yine de daha fazla critin daha iyi olacağını hissettim oynarken. Rotation kısmı zevkli asıl, bayık rotationlar yok combat swords daggers gibi. SnD hep açıkken, rupture u tutup envenom patlatıyordum 4-5 combo pointte. Tembellikten sword oynuyorum, mutilate gerçekten zevkli ama daha zahmetli ve daha az dps (malesef) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mutilatein güzelliği çok da güzel pvp de yapabiliyorsunuz raid buildinizle. Hiçbir rogue specinde böyle bir kontrollü burst yok Mutilate Ownage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar