Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvE Dagger Build Sorusu


Nomak

Öne çıkan mesajlar

Merhaba beyler ,

Ben bırakmıştım oyunu tekrar raider olarak dönüyorum ama kafamda bir soru işareti var.

Pve dagger build oynucağım.

Main hand: Heartrazor(aşk adama heartbraker yazdırıyor :D )
Off Hand : Malchazeen ' kullanıyorum

Kafamdaki build şöyle ama ....

imp.eviscerate yada vile poisons vericeğim(ama emin değilim instancedaki mobların poison immue olup olmadığından yada damage katkısının % kaç olucağından , inceliyecek pek vaktim olmadı tekrar giriceğim bugün ondan güzel olsun istiyorum. )

With vile poison

Yada Vile Poisons 3 çekip imp.evi vericeğim.

Fikriniz nedir yada başka build seçeneği varsa söylerseniz sevinirim.

Sevgiler&Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Imp evis işe yaramaz raidde, snd ve rupture vuracaksın. Mutilate ile raid olmaz ve anladığım kadarıyla raide mutilate girmek istiyorsun. Combat Potancy şart.

15/41/5 dagger oynayacaksan en iyi build. (Lethality'e eksik veriyorsun 1 talent)

Offhand konusuna gelirsek; ne kadar hızlı o kadar iyi :P . AV'den gladiator's shiv alabilirsin bir çırpıda. Ya da iyi arena takımın varsa vengeful'un hızlı offhand'i işini görür.
Ama şu var; eğer dagger oynuyarsan mutlaka armor ignore veren parçaların olacak. Haste ile dagger oynarsan sword/fist kadar iyi dps yapamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asıl benim merak edip denemek istediğim talent mix weapon combat spec :) main hand'e fist alıp off hand'e sword alıyorsun.. skilleri mh çıkardığı için deli gibi critlerken off hand'in extra swinginden yararlanıyorsun.. bizim realmde BT farmlayan bir guildin Rogue'u ile de baya tartıştım o spec'i gayet memnundu raid dpsinden :) denemek lazım tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi de main'in swing'i procladığında zaten crit kadar dmg vermiş oluyorsun neredeyse xD Kaldı ki ters taraftan bakarsan off hande fist alsa sword yerine critlediğinde swing proc'undan daha fazla dmg verecek adam. Üstüne üstlük fist'in crit vurma şansı daha fazla swingin proclama şansından.

Ama iyi ya da kötü en fazla %2-3 falan farkeder dps o yüzden anlayamayız iyi ya da kötü olup olmadığını mix buildin. Çünkü adamın kendi yeteneği de göreceli olarak dpste etkili olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:
Walla dediğini expden önce denedim ben gayet güzel idi, özellik ile AQ'da:)


ama hala

Kimse vile poison üstüne yorum yapmadı poison ile raid nasıl gider ? yoksa gitmez mi ?


Ben mutilate oynayacağım zaman 5/5 vile poison veriyorum. Combat swords oynarken 4/5, eviscerate i salla zaten.

Mutilate oynarken eğer gruptaki shaman agi totem atıyorsa ( ki genelde atmaz)Dual deadly takılıyorum, yoksa WF+deadly ya da yine de dual deadly duruma göre değişiyor.

Mutilate i çok yüksek critlere gelmeden pek bulaşma derim, ben raid bufflarla ortalama 45-50 critle oynuyorum yine de daha fazla critin daha iyi olacağını hissettim oynarken.

Rotation kısmı zevkli asıl, bayık rotationlar yok combat swords daggers gibi. SnD hep açıkken, rupture u tutup envenom patlatıyordum 4-5 combo pointte.

Tembellikten sword oynuyorum, mutilate gerçekten zevkli ama daha zahmetli ve daha az dps (malesef)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...