Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kendinle karıştırdın herhalde beni, başka kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kalbimi kırdın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Daesu said: Penthesilea said: Nerden geldi bu adamlar paticige ya. "Nerden geldi bu adamlar dünyaya ya" da olabilir. yaptık bi hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya razien din Allah gibi şeyler ağzından hiç düşmüyor da sıkışınca öm den küfür ettiğini gördük. bu mu ahlak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 durmak yok yola devam ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hhehe ekip toplanıyor oley birazda bütün pati akar bu topice, yine bol kilitli , banlı ,küfürli bir tartışma olucak bir tarafta kutsal pati oligarşisi ortam çocukları, coollar diğer tarafta yobaz geri kafalı bir güruh uff çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: kalbimi kırdın ama Senin çanak gitmiştir, ben kalbini kırsam ne yazar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bu laflar askida, dotun son baskida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 biz bu lafları atlattık, balonunu patlattık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ahahahahahah balonlu iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Cons said: Daesu said: Penthesilea said: Nerden geldi bu adamlar paticige ya. "Nerden geldi bu adamlar dünyaya ya" da olabilir. yaptık bi hata...Ah be consum bizim valideler kısır çıktı heralde sende meryem gibi yalnız yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Pyro said: karalis said: kalbimi kırdın ama Senin çanak gitmiştir, ben kalbini kırsam ne yazar =/Bakireliğimi sana sakladım aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Penthle consa bak ne güzel laf yapıyor ağızlar beni lise yıllarıma döndürdünüz ilahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 haketen kabak tadı bu topikler tartışmalar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Pyro said: karalis said: kalbimi kırdın ama Senin çanak gitmiştir, ben kalbini kırsam ne yazar =/Bakireliğimi sana sakladım aşkımTuh eksisozluk linki niye verilmiyo yetemedim neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 2 tane adam var fantizmin kurbani olmuslar sam den ders alin biraz nasil seviyeli tartisilicagina dair hadi biz elitist faisst paticik oligarsisiyizya dinlemiyorsunuz o ogretsin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kasma be penth pyro tutturdu illeği oral olucak diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Pyro said: karalis said: kalbimi kırdın ama Senin çanak gitmiştir, ben kalbini kırsam ne yazar =/ Bakireliğimi sana sakladım aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: kasma be penth pyro tutturdu illeği oral olucak diye :( hey guy imzana bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Viktor said: 2 tane adam var fantizmin kurbani olmuslar sam den ders alin biraz nasil seviyeli tartisilicagina dair hadi biz elitist faisst paticik oligarsisiyizya dinlemiyorsunuz o ogretsin bariSeviye evrensel değildir herkesin ahlakına göre çıta iner çıkar sizin paticolar çıtayı kendi seviyelerine indirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sizin kasimpasalimi diyor bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 karalis said: Viktor said: 2 tane adam var fantizmin kurbani olmuslar sam den ders alin biraz nasil seviyeli tartisilicagina dair hadi biz elitist faisst paticik oligarsisiyizya dinlemiyorsunuz o ogretsin bariSeviye evrensel değildir herkesin ahlakına göre çıta iner çıkar sizin paticolar çıtayı kendi seviyelerine indirdiler Sen o seviyeye bile çıkamıyorsun be agatör. =/ Git aynada makyaj yap ağla, ne bileyim bekaretini hediye et birilerine, Taksim'e falan git orada bayağı fetocu amcalar var, 1.50 boyunda palabıyıklı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 MADBOY said: karalis said: Viktor said: 2 tane adam var fantizmin kurbani olmuslar sam den ders alin biraz nasil seviyeli tartisilicagina dair hadi biz elitist faisst paticik oligarsisiyizya dinlemiyorsunuz o ogretsin bariSeviye evrensel değildir herkesin ahlakına göre çıta iner çıkar sizin paticolar çıtayı kendi seviyelerine indirdiler Sen o seviyeye bile çıkamıyorsun be agatör. =/ Git aynada makyaj yap ağla, ne bileyim bekaretini hediye et birilerine, Taksim'e falan git orada bayağı fetocu amcalar var, 1.50 boyunda palabıyıklı falan.Bekaretimi pyro için saklıyorum , ağlarsam makyaj akar ama :( ama dur ben senin ağlamıyan yerine makyaj yapim bakarsın adam çıkar ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 razien sevilmediğin ve defalarca atıldığın bir yerde neden inatla duruyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar