Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ayrıca bir mühendis olarak nanoteknoloji gördüm ben dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ardeth said: Venator said: Fizikciler gibi anlamak icin bile acı cekmiyolar yani =) bana mı dedin efendim? bölüm genetik ama üstüme alınıyorum nedense. NEDENSE? Bolum genetik derken, sana ustun basarıdan oturu diplomana "Bu adam hem genetik hem de Quantum fizigini bir arada yaptı. Aferin. " yazması lazım. Nedense :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Beni korkutuyorsun Ardeth. Gel vazgeç bu sevdadan, hadi, bak :) Sen genetikçisin, biyolojicisin, bilgisayarcısın, özüne dön, yapma böyle şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sdf üstüme gelmeyin zaten bütün hocalarım bi konuya odaklan diyolar stres oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ampere's Law: There is a relation between a current in a wire of any shape and the magnetic field around it. demiş bizim hoca [Kapalı alan için integral işareti]B . dl = Mo Ienc. [B dot product dl ] = Mo . Ienc oradan da şey oluyor genelde dl den yüzey geliyor atıyorum kablonun yüzel kesiti gibim B l = Mo Ienc l=2 pi 1 B.2 pi r = Mo Ienc sonra Ienc durumuna göre B= Mo.Ienc/2.pi.r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar