heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yarın sabah 10 da açık öğretim kursuna gidicem sabah sağlam bi kahvaltı yaparım öğlen int cafeye geçer bot kullanarak aldığım honorlorla crossbowumu alırım otobüse bin 1 saat trafik eve gelirim muhtemelen yorgun olurum yatarım felan filan ee nbr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 iyidir bap ben de cuma sabah 9 olmadan 450 sayfalık kitabı okuyup analizini yapacağım yoksa türkçe gg, bütünleme ftw. slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Yarın sabah gidip dükkanı açmam lazım. Sonra öğlene kadar bilgisayarda almanca çalışırım. Öğleden sonra iddia, at yarışı falan oynarım 3-4 lira param var o işe ayırdığım. Akşam eve gelip HoI oynayacağım bu aralar ona sardım. Sonra yatarım. Cuma Okul var sabah Türk-Yunan İlişkileri öğleden sonra AGSP var. ANaaaaa şimdi aklıma geldi CUma AGSP var. Lizbon Antlaşmasını incelemem lazımdı... Ula iyiki getidiniz aklıma. 200 küsür sayfa antlaşma şimdi başlasam anca yetişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar