Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geldim =P

-Aragorn-

Öne çıkan mesajlar

selamlar herkese. sabah başlattım trial acc ımı. solitus doctor açtım char olarak. bi iki mission yaptım lvl 2 oldum ama hiçbirinizin nickini bilmediim için oyun içinde konuşamadım, yardım alamadım pek bişey anlamış değilim haliyle şuan ortamdan. bi ara bi adamla mission falan yapıoduk şehirleri gezdiriodu falan bana ama oyundan düştüm 10 dk sonra bağlanabildim adam gitmişti. yardım ederseniz oyun içi nick Cagla =)[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim anlamadıım baya şey var, doctor oynıcağım kesin bu arada
benim bildiğim healing class lar solo yapamaz bu yüzden her daim gruba ihtiyacı vardır ama ao da grup bulma mantığını çözemedim ben. kendini grup arıo olarak göstericen bi pencere bulamadım, chat odasından başka. e beni kimse tanımıo kimse çağırmaz öyle bi liste olmazsa. daoc la karşılaştırıorum sürekli oyun çok güzel gözüüo gözüme çok da karışık
birazdan gelicem oyundaysan konuşuruz =)[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

walla chat sisteminden başkada yok zatende ilk olarak ilk 5 lvl falan training ground civarinda takilman daha akil kari olurdu gibi sanki daha sonra bi kaç görevle(solo yapabileceğin) 10 falan olduğunda artik ufak ufak grup olayina girersin.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Daocdaki gibi lfg flagi yok AOda. Team bulmak icin bagirman gerekiyor team mekanlari yada kanallarinda devamli araliklarla("lvlXXX doc LFG" seklinde). Doc ve cratler diger classlara gore daha rahat team bulurlar.
Healer classlar (doc/adv/ma) iyi derecede solo yapabilirler yuksek seviyelerde ve gerekli ekipmanlarla, ama dusuk lvllar haricinde pek tercih edilmez AOda solo.
Simdilik lfg kanalarini kullan, ilerde cevren yada guildden team bulabilirsin cok rahat.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 205
Chrysaor - The Man - 200
Soidia - Spiritual Leader - 181
Sosyal ağlarda paylaş

ismimizin altına klasımızı, lvl ımızı falan nerden eklioruz? bi link göremedim ben yakınlarda =)
lvl 5 oldum bu arada hehe[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...