emircanz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ailecek yeni lcd tv alıcaz sony bravia 102 ekran ve yanında bi de ev sinema sistemi düşünüorz ordaki adam şunu önerdi ve bnmde içime sindi ama yinede ne olur ne olmaz sizlere bi danışayım dedim=) alet aşaıdaki linkteki; Sony HT-SF1100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ev sinema sistemini yanında taşıdığını sanmıyorum. taşımıyorsun de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 philips soundbar oneririm ben, ama sony alıosn televizyonu home theater ı da philips almayı garipseyebilirsin, normal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Hazır konu açılmışken bende araya bir soru sıkıştırıyım. Bu home theaterları randımanlı bir şekilde kullanabiliyormusunuz mesela normal tv yayınında büyük bir fark yaratıyor mu çok bir dvd insanı değilim. Almak gereksiz mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 digiturk olmadığı sürece ses kalitesinde çok fark etmiyor. normal tv yayınlarında biraz daha iyi geliyor ancak uğraştırıyor. sesini ayarlamak için birden fazla kumanda kullanmak gerekiyor. bu sony ise güzel görünüyor. 1080i'lik hdmi çıkışlarıda mevcut. alacağın televizyon ile kullanabilirsin eğer 1080p değilse düşünmeden alabilirsin. yanlız divx oynatmıyor sanıyorumki belki o sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Normal yayınlarda bir tek maçlarda kullanıyorum ben. Fark yaratıyor bence daha güzel bir ortam oluyor=) Yoksa bir fark yok. Ama DVD'yle beraber şahane oluyor güzel destekleyen film varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar