Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 arkadaşlar wowu 0dan yükledim fakat charıma girdiğim zaman herkesi çırılçıplak görüyorum bende dahil olmak üzere , hiç bi itemim görünmüyo, skill barımdaki bütün skiller ??? olarak görünüyo ve 3 4 dakka sonra dc oluyorum ve bu sorunu nası çözeceğimi bulamadım.. oyunu silip tekrar yükledim fakat yiye faydası olmadı bu sorunuma yardımcı olabilecek bi arkadaş warsa sevinirim şimdiden teşekkürler... DN:arama yaptım fakat bi sonuca ulaşamadım eğer konu önceden açılmış ise şimdiden özür dilerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Genelde bu tarz sorunlarda wtf klasörünü silmen veya başka bir yere taşıman tavsiye ediliyor. O da olmadı repair uygulamasını çalıştır, dosyalarda sorun varsa düzeltir muhtemelen. Ama ilk wtf yi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 wtfyi slidim ama bişi olmadı sorun aynı şekil devam ediyo latency 0 görünüyo herkesin ismi unknown görünüyo skill kullanamıyom herkes hareket ediyo oyunda donmada yok diğer playerleri çıplak görüyom anlamadım bu ne biçim iş böle :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=19465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bikaç kere /rl yap düzelir bendede oluodu bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Dostum çok teşekkür ederim saolasın sorunu hallettim arkadaşın verdiği sitedeki işlemleri takip ederek tekrardan sağolasın :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar