LioN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Arkadaslar Ben Cafe İçinde Bir Server Actim Topiclere Bkatim Ama Aradigim Cevap Yok 127.0.0.1,2593 ile Sadece Ben Girebiliyorum bunu Biliyorum Ama Cafedeki Diyer Arkadaslar Hangi İp İle Baglanicak Acaba ?[signature][hline]http://www.freewebs.com/uoshardlar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 serveri kurduğun pcnin ipsi ile girecekler. yalnız ana pcye kurman gerekiyor.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kafe içindeki arkadaşlar senin ağ ip in ile girecekler kafe dışındakiler için router veya ana makinada kurulu olması gerek ağ ip ne de başlat çalıştır a winipcfg yazıp enterlayarak ulaşabilirsin 192.168 küsürlü ip ağ ipsidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 cikan konsolda yuklemesi bittikten sonra spherein bi seyler cikar en son bi e mail adresi , portun falan filan.Orada kendi bilgisayarinin ip sini gorunce alacaksın ve arkadaslarina vereceksin , portu yazmayı da unutmayın...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 192.168.0.1 dene olmassa ip ne bak XP kullaniyorsan baslattan calistira gir cmd yaz cikan pencereye ipconfig yaz eger daha eski windows surumun varsa yine calistira gir sadece winipcfg yaz.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar