A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Dün sonunda pc'ye vista home premium kurdum,yalnız aklımı karıştıran bir sorun var?kendi firewall ve güvenliği yeter mi?Internet security ya da anti virüs programı kurmama gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 nette naaptigina bagli ve firewall i nasil konfigure ettigine.. xp ninkinden farkli olarak vista firewall i cift taraflidir. yani group policy den duzgun ayarlarsan baya guclu bir firewall olur.. ancak, firewall ne kadar guclu olursa olsun.. antivirus un yerini tutamaz, alakasiz seylerdir birbirlerinden. bence yuklemende fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Antivirüs kur tabi. Avast'ı öneririm (geçen tenga diye bi trojan/virüs bulaştı bizim evde, o çok methedilen nod32'nin nasıl çaresiz kaldığını gördüm ) Modemin routerlı ise Windows'un güvenlik duvarı fazlasıyla yeterli olur. edik: Avast bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Eyvallah,saolun denyeyim,xp'de koyu bir kaspersky fanıydım,bi de vista'da avast'a bakalımB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kaspersky den sonra avast in seni tatmin edecegini sanmiorum hocam.. yine kaspersky den devam et bence o halde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Modeminin firewallı varsa bence hiç gerek yok. Ama netten kredi kartı kullanıyorsan yine de yapmanda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 anti virüs yazılımının "gerek yok"u olmaz bence. sonuçta bilgisayar ile iyi geçinen üst seviye bir kullanıcı için anti virüs sadece yavaşlık demek de olsa çok büyük bir kitle olan orta ve alt seviye kullanıcılar için antivirüs programları şart. firewall'unuz olsa da olmasa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar