Brigand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 To: [email protected] Message: "mark adamım şu adamın bana küfür ettiği ipyi ver bakayım çabuk ol" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adamınbiri said: Facebook'un elbet bi admin mail'i tarzı bi zımbırtısı vardır mesaj at adama böle böle bi durum var türk polisi sizinle irtibata geçse sonuç olabilirmiyim tarzı bide tamamen sallıyorum ama böle facebook türkiye tarzı bi kollarıda olabilir türkiyede olaylarla ilgilenen öle bişi varsa onlara ulaşırsan onlarda yardımcı olur belki en mantıklısı bu olacak bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bence git ağzını kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sein yapicagin islem su sekilde olucak sen gidiceksin savciliga suc duyurusu yapacaksin savcilik davayi acicak delillerin arastirilmasi icin karar alicak deliller icin soz konusu facebook sitesine basvurulacak facebooka yurt disind aoldugu icin nasil basvururlar o senin deil devletin sorunu elinde bi kanit olmasina gerek yok screen shot gibi devlet ulasicak deliller geldikten sonra eger suc unsuru bulunursa kazanirsin cezasini arti maheme masraflarini oder davali yoksa sen odersin maheme masraflarini ama buyuk buyuk ihtimalle takipsizlik karari cikar hukukcu deil elektrik muhendisiyim eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 9-ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 BonePART said: sein yapicagin islem su sekilde olucak sen gidiceksin savciliga suc duyurusu yapacaksin savcilik davayi acicak delillerin arastirilmasi icin karar alicak deliller icin soz konusu facebook sitesine basvurulacak facebooka yurt disind aoldugu icin nasil basvururlar o senin deil devletin sorunu elinde bi kanit olmasina gerek yok screen shot gibi devlet ulasicak deliller geldikten sonra eger suc unsuru bulunursa kazanirsin cezasini arti maheme masraflarini oder davali yoksa sen odersin maheme masraflarini ama buyuk buyuk ihtimalle takipsizlik karari cikar hukukcu deil elektrik muhendisiyim eauhea taksipsizlikten kastın? Bulamayacaklar adamın yaptığını facebooktan alınan ip ile dava masrafları bana kaçacak demek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar