karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Arkadaslar ben bir müzik cd si koydugumda bilgisayara onun icindeki sarkıları bilgisayarıma attıgımda mp3 gibi kalmasını ve oradan istedigim zaman cdsiz calmak istiyorum bi programı varmıs bunun bilen varsa cok makbule geçer ... Şimdiden sağolun...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 music match jukebox programını bul indir music cd ni o program sayesinde mp3 lere dönüştürebilirsin veyahutta virtual cd adlı programlamla cdni kopyalarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Sağol yukledim jingle bells i :) jingle boxu yani biraz kurcaladım buldum olaylarını sağol bu arada güzel programmis he...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 winamp 5.0pro da yapıyor aynı işi[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 basliklara biraz dikkat etsek aciklayici olsak kuslar otse kelebekler ucsa[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar