fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 iyi akşamlar acaba yrn marmara universitesinin akıbetini bilen var mı tatil oldu gibi bişi duydum yani finaller ertelendi mi bi de bu butun kampusler için geçerli mi? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...[signature][hline]Master and Commander Captain Lucky Jack Aubrey
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 üniLere hiç bir zaman tatiL yoktur oLursa mucizedir :D[signature][hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 iktisadi ve şidari bilmler akadmeisi bahçelievler kampüsü tatil hatta benim muhasebe sınawım vardı iptal demekki 100 çakmayı erteledik[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yeni konu açmak istemedim,soracağım soruya en uygun bu başlık olunca da uplayayım :) Sonuçlar daha açıklanmadı ama dershane ve çevre olsun ben pek umutlanmasam da Marmara Üniversitesi Radyo,Sinema ve Televizyon Bölümüne %80 girebileceğimi söylüyorlar. Her sorana anlatıyoruz işte nerde kampus diyorlar,olay burada ortaya çıkıyor zaten. Bazıları Anadolu yakasında -Göztepe kampüsü sanırım- diyor,bazıları da Nişantaşı'nda diyor.Sitesine baktım Nişantaşı olarak adres verilmiş,ama başka bir sayfasında başka bir adres var.Babamın iş yerinde bir arkadaşının kızı Marmara RST'ye gidiyormuş ve karşıya geçiyormuş hergün. Nerededir bu kampus :) Beylikdüzü'nden nasıl gidilir şimdiden felaket senaryoları yazmaya başladım da.
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 radyo-tv iletişim fakültesine bağlı olduğuna göre nişantaşında diye biliyorum bende, amerikan hastanesinin arkasında, diş hekimliği fakültesinin yanında :) ama nasıl gidilir filan diye kafanı yorma çünkü iletişimciler sadece sınav dönemi gelirler okula :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ooo güzel :D Bende öyle düşünüyordum iletişim fakültesi nişantaşı'nda diye ama herkes bölüm karşıda diyor.Anlamadım bende işte.
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Telekominikasyon (inşallah doğru yazdım) Nişantaşında. İletişim fakültesine bağlı sanırım. Hepsi orada mı bilmyiorum ama komple iletişim diye bakma olaya. Bakınız Marmara İşletme öğrencisiyim (2.öğretim), İİBF nin kampüsü B.Evlerde fakat ingilizceler Göztepede. Bu arada işletme bölümü bina çürük diye anadolu hisarına taşındı. Gördüğünüz üzere heryerdeyiz ;p
Öne çıkan mesajlar