Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama ben hâlâ...

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

valla ben nisanlimdan ayrilmistim (5 senelik bi iliskinin ardindan) hemde askerdeyken..

1 gece 2-4 nobetinde, dedim kendi kendime butun butun suren bu..
ilk gunden son gune kadar iyi kotu (ama kotu kismi onemli burda) gecirdigin aklinda kalan herseyi tekrar hatirla.. gerekirse tekrar tekrar... (kisitli sure olunce ne manyak detaylarin akliniza geldigine inanamazsiniz ehe)

neyse sonunda nobet bittiginde unutucaksin herseyi...

tabiki unutamadim... ama icimde buyuk bir rahatlama hissettim.. en azindan zirt pirt melankoli olmuodum..
baya ii gelior..

ama 2 ay ciktigin biri icin bunlari dusunemezsin, cunki 2 ayda hic kimseyi taniyamazsin.. anca biraz saplanti ve bagimlilik hissiati olusturur..

bence tanisan, sevmicegin ama katlanabilecegin (bak bu kisim onemli) bir cok ozelliginin oldugunu gorebilirdin kanimca.. ve bugun unutman daha kolay olurdu.. sen kotu yanlarini hic goremeden bittigi icin, tadi damaginda kalmis.. inan hic bir iliski o hatirladigin kadar tatli deil ;) o iliskide uzun surseydi bu kadar tatli olmicakti :D

zaten iliskilerde guzel olan, bu eksi-tatli sos formatindaki besini doya doya yiebilmek.. cok tatli olsa ic bayardi :D

ve esas unutulmaz olan, o eksi-tatli tad.. eger onu yakalarsan unutman cidden zor oluor..

neyse sonucta ben unuttum, o gece nobette deil ama 1-2 ay sonra bitti hersey.. dondum askerden.. aradan bi 6 ay gecti.. karsisina ciktim.. konustum.. hatta zaman zaman bugun bile karsilasioruz.. sorun olmuor hic.. siradan bir arkadasim gibi.. ne bilim.. kotu yanlari hatirlamanin avantaji sanirim..
hatta tekrar birlikte olmak cok istedi o bu dondukten sonraki gorusmelerimizde.. ama gereksiz oldugunu hissettirior adama iste bu anilara nail olmak.. red edebiliosun ;)

edit: son paragrafi eklemeyi unutmusum :P
Sosyal ağlarda paylaş

BLaXx said:
sen kotu yanlarini hic goremeden bittigi icin, tadi damaginda kalmis.. inan hic bir iliski o hatirladigin kadar tatli deil ;) o iliskide uzun surseydi bu kadar tatli olmicakti :D

zaten iliskilerde guzel olan, bu eksi-tatli sos formatindaki besini doya doya yiebilmek.. cok tatli olsa ic bayardi :D

ve esas unutulmaz olan, o eksi-tatli tad.. eger onu yakalarsan unutman cidden zor oluor..

ustamsın! bu kadar harika açıklanabilirdi!
Sosyal ağlarda paylaş

biriside delikanlı gibi çıksın desin ki;

- kardeşim 2 sene önce biriyle çıktım, şuanda onun üzerine 2. sevgilim var, hala birisiyle beraberim ve hala 2 sene önceki sevgilimi unutamadım.

aha bunu istiyorum birinin bunu yazmasını bekliyorum yani. sevgililerden ayrılınca eski sevgiliyi düşünmek kadar normal birşey görmedim, kabullenin bunları.

@dory
GET LOW GET LOW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...