MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 evet yoğun kar nedeniyle yarın izmirde okullar taitil edilmiş. eh ne diyelim. geç kaldı.[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ULAAANN YARIN FINALIM VAR![signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
Eno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 haydaa benim de var sharky? deu.. tatil olmaz heralde? ilk ve orta derece içindir? olmasın, yarın son final.. bitsin kurtulayım ya sıkıntı geliyor içime....[signature][hline]Profocio Hosting
daverc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yogun karmi ? lol arabalarin üzerinde tuttu kar sadece yogun kar oldu :) ayrica okullarin tatilide saka gibi.[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b]
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Olmaz. Sorun da orada zaten. Bu sogukta allahin Bornovasina gidecgim.. Izmirli oldum su sehirde kala kala, 2 gidim mesafe gitmeye useniyorum. Buranin sogugunu hicbir yerde gormedim.. Derece olarak yuksek, ama adamin kemiklerini donduruyor.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net
daverc Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yani biz yarin karne almicakmiyiz simdi omu oluyor ?[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b]
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 alanın alacağını zannediyorum[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 yuh ya batı taraf felç olmuş :) burada birşey yok ancak geliormuş burayada.. abi ist'teki karı gördüm tvde normal bence çok bişi yoktu bizim burdaki normal kar durumu gibi birşey..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sımdı duydum bende ızmır dısarsı cok berbat valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 izmir de baba kar yağdı yanlız egsdeydik tam çıktık böyle "ohaaa" durumu oldu. eheh.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Öne çıkan mesajlar