GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ikimizin de döndüğümüzden haberimiz yok.. koskoca galaksi.. ve birdenbire quest yaparken karşılaşıyoruz heh^^ the chamber! havadaki bişey sohbet phase 3 gibi bi görevin ardından quest adamı GG uçuyorum! uçuyorum vol.2 astım jedi sunrising evimin girişi falan DENO'NUN GAF I life day hedaayemi aldım - long live rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 combat xp kasış zamanı ryatt ta 10 cm içinde 50 kişinin olduğu anlar olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 su an durum nasıl takılcak bısıler varmı conan cıkana 3 ay var saber sallamay degermı yoksa 2 gunde bayarmı benı ne dıosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 sadATS2 said: su an durum nasıl takılcak bısıler varmı conan cıkana 3 ay var saber sallamay degermı yoksa 2 gunde bayarmı benı ne dıosunuz. heroic instance ile ilgili yazdklarım ilgini cekebilir.. ayrıca uzayı seviosan chpt8 ile yeni gemiler fln uzayda da hayat baslar tkrar. bi de collections olayı var, onunla ilgili seyleri de aksama yazarım.. bunların yanında restuss hala daha canlı durmakta, pvp oluo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tesekkur ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 la hologramları gördükçe benimkiler geliyor aklıma uhea kando ile ne kasmıştık ya hologram müzesi açma hayalleriyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bende emuda acayip eyleniyorum walla :D tkm fence falan coşuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hangi serverdasında. ip yi verirmisin? Bizde eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar