grikolcu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ben server ı kurdum ama world file olmadığı için hiç bişi yok ama ben hiç npc yaratamıyorum.Büyü kitabınızda bu büyü yok diyor speel frezee yazıyor.Ne yapıcam birde ii bir world file ve onu nereye nasıl koyabileceğimi anlatırmısınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sphere consoldan plevel 7 olarak bir acc acıcaksın sonra bir karakter yaratıcaksın ve .gm komutunu kullanıcaksın istedigini yaparsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 birde www.sphereserver.com a gidip axis in son versiyonunu indirmelisin sonra www.paticik.com/scripts e gidip ilk acma gibi sol menudeki dokumanları dikkatle okuyup sırasında uygulamalısın kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar