Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonum çalındı, yardım :(

bega

Öne çıkan mesajlar

Telefon sorgulandiginda "calintidir" diye ibare cikiyor bi kere, kullanima da kapatiliyor savcilik isin icine girdigi an 24 saat icinde. O andan itibaren sim kart + pil takilirsa yeri de tespit edilebiliyor benim bildigim.

Isi(!) bilen adamlarsa direk pilini cikarip IMEI klonlatana kadar kart falan takmiyorlar icine, bulunamayan anca oyle bulunamiyor, yoksa polis onemsemediginden falan degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:
benim de gidiyordu okulda bi defa arkadaş kurtardı, ya kafayı yedirtir bu insanlar, okula gelip telefon çalıp gidiyor, yakalasan anca okuldan atılır, yeditepede hırsızlık felaket düzeyde, adamın parası var ama adam genede çalıyor, ihtiyacı olduğundan da değil, eşofman üstümü çaldılar ya, lol ya, bi tarafına sok e mi napıcaksa.

matama said:
chem benimde yeditepede cuzdan ve cep tel gitmisti olur ole

bega said:
Yeditepeden malesef çok fazla hırsızlık haberi geliyor. işin ilginci bizim bölüme sadece kartla giriş yapılıyor dışardan kimse giremiyor. Artı güvenlik kamerası var.. Ben de rahat rahat bıraktım çantamı lab.a her zaman bıraktığım yer işte 2 senedir hiçbir şey olmuyordu. Ama daha önce bir hocanın labtopu gitti odasından.. O derece abarmış durumda hırsızlık. Bedrettin Dalan'ı göreve çağırıyorum burdan :P

Oeh ne bunlar ya bende yeditepe spor salonunda cep telefonumu ve cüzdanımı çaldırdım ama mallık bende niye sen burçak gıdanın oraya koyduğu kıytırık kilitli dolaba güvenirsen olacağı bu. Olay olduğunun ertesi sağa sola hırsızlık olaylarından sorumlu değiliz yazıları asıldı. Ulan sen soyunma odası yapıyorsan, oraya parayla üyelik yapıyorsan kim sorumlu olacak oradan. Buda böyle bir anımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şöyle söyliyim, üniversite ve üni. güvenliği elinden geleni yaptı, güvenlik kamera kayıtları incelendi, bizi karakola özel arabalarla götürdüler.. Adam profesyonel hırsızmış, yani üni. öğrencisi değil. Zaten ben 2 senedir burdayım bizim bölümde ilk defa böyle bir şey gerçekleşti. Bölümleri gezmiş, başka yerlerden laptop felan götürmüş, bizden sonra maltepe üni.ye gitmiş... Ama eşyalarımızı satmış ulaşamadık.

Vakıf üni.leri hırsızlar böyle öğrenci gibi giyinip ziyaret ediyorlarmış, yani öğrencilerin günahını almamak lazım hırsızlık konularında.. Ayrıca yüzlerce kamera var ve hepsi kaydediyor. Bir daha okulda bir şeyiniz kaybolursa mutlaka İsmet bey'le, güvenlikten Kemal Bey'le konuşun, en azından bir şekilde kimin çaldığı bulunur, ki o bile bir şeydir.
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de mesela telefonum 3310 benim. sanırım bi tek kullanan ben kaldım, herneyse; çalınsa mesela ben polise giderim. zira paranoyağım, şu düzeneğinde cep telefonu olan bombalar var, şimdi biri gider öyle bi işe karıştırır telefonu. tabii ki suçsuzluğunu kanıtlarsın da, onca baş ağrısı ve devletin beni fişleyecek olması yanıma kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
o değil de mesela telefonum 3310 benim. sanırım bi tek kullanan ben kaldım, herneyse; çalınsa mesela ben polise giderim. zira paranoyağım, şu düzeneğinde cep telefonu olan bombalar var, şimdi biri gider öyle bi işe karıştırır telefonu. tabii ki suçsuzluğunu kanıtlarsın da, onca baş ağrısı ve devletin beni fişleyecek olması yanıma kalır.

puahah bega sağolsun ben de 3310 kullanıyorum benim kullanacağım telefonu da çaldırdı aga plx
+okulda öğrenci olup durumu ii olup zevk için milletin malını aşıran da var boşuna günahlarını almıyoruz
+bega sizin bölümde geçen mustaa hocanın laptopu çalınmamış mıydı :P 2yıl önce miydi o:P haaa :P
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonum bulundu! Bugün teslim aldım kendisini çok özlemişim :) O gün çalınan diğer şeyler de bulunmuş. Polis ve Yeditepe Üniv. sağolsun varolsun :D

Ben de allahın fakir mi sevgili mi kuluyum artık bilemicem önce kaybettirip sonra buldurdu yani :P

Neyse, herkese iyi yıllar şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarıda yazmıştım, profesyonel hırsızmış adam, öğrenci gibi giyinip vakıf üniversitelerini geziyormuş, işi buymuş yani. Zaten önceden bir sürü sabıkası varmış, öyle dediler.

Olay zaten bizim güvenlik kameralarından çok açık görülüyor o da itiraf etmiş, sattığı kişileri mi ne söylemiş, ordan bulunmuş. Aynı gün buldu polis işte. Ben de gittim aldım tlf.u.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...