Luinir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hakkaten süper gol. shotaya tüm repler feda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 halı sahada ben de attım böle bi tane. üst direk bıraktı oyunu gitti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 THARKAS said: efendim aslinda arcil sotadan cok daha yetenekli bir topcu idi. sota yi hepimiz biliyoz ancak asil efsane olabilecek arcildi gel gorki trabzonda cekemeyenler antremanlarda sakatladilar adami bidahada duzelemedi. her iki kardesede para odemekten bikan trabzonda arcili yollamaya kalkti dolayisiyla sotada kardesiyle gitti. +1 biz tam izleyemedik ama babam anlatmıştı aynı kalitede iki oyuncuymuş bunlar geldiğinde hatta arçilin ayakları biraz daha güçlüymüş ama işte sakatlıklar yakasını bırakmamış adamın ... bu arada hakkaten koymuş çocuğu adam :) alır şimdi fb onu (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 arçil ve şota broların futbolcu kartları geldi aklıma iki tane trabzon forması ile mal gibi bakan vesikalık sadece isimler değişikti. zaten tr de topu top 3 sene oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar