knoxville Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 efenim ne kadar yeni pc toplasam da çıldırıyorum bir pinball oyunu için. içeriğinde klasik pinball masalarından seçmeler olursa daha da über olur. mesela adams family olan varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bulmuşun masa siparişi veriosun eheh. ben senelerimi verdim pinball oyunlarına, senelerdir de oynamıyorum o da ayrı bir konu eheh. eski oyunlar (epic pinball, pinball illusions veyahut daha fun tipi 3d ultralar vs.) her ne kadar gayet şahane olsalar da gerçekçi olmayınca veya güzel bir 3d yapısı olmayınca insan bir yerden sonra bayabiliyor veya ben artık oynamaktan mokunu çıkardığımdan baymışımdır. uzuuun süredir bu türün oyunlarına bakmamıştım, aklımın ucundan da geçmemişti ama bu konuyu gördüm bundan sonra oynarım herhalde. neyse buraya kadar okuduysan en son oynadığım, kanaatimce en şahane pinball oyunu olan addiction pinball'ı tavsiye ederim. iki masası vardır: world rally fever ve worms. rally idare bir masa. worms yolları olayları konsepti ve minigameleriyle efsane bir masa, oyunun ismi boşuna addiction pinball değilmiş diyorsun, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 arama yaptığımda 2003 yılından bi konu çıkmıştı, güncel değildir diye uplamamıştım. konuyu da sen açmışsın zaten :) dedim görünce gelir hehe hemen bakayım addiction pinball'a. ben dosbox kurup pinball illusions oynamaya kastım, zevkli ama minik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 eskilere gideceksen epic pinball'dan şaşma, illusion böyle daha bi eye candy oyundu ama uzun uzadıya oynayınca epic pinball bariz üstündü. şimdi sallamiyim de 8 masa vardı diye hatırlıyorum. deep bilmemne vardı en sağlamı oydu, su altı masası. android ve crash and burn (yarış temalı) iyi masalardı. magic ve jill of the jungle'ın kolpa masaları bile arada bir değişiklik olarak iyi geliyordu. eğlencelik olsun diyorsan 3d ultra serisinden yarış temalı bir tanesi vardı o en iyisiydi, sonra da dinozorlusu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 addiction pinball güç olucak sanırım bulması. 3dvcr indiriyorum bakalım o nasıl. bi de full tilt! pinball varmış maxis'in yaptığı, ama space cadet o oyundaki masalardan biriymiş zaten ve ben sevmiyorum o kadar space cadet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ne yap ne et TRİSTAN'ı bul. hatta bulunca bana da gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Duke Nukem temalı bi masası vardı hangi pinball du o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 balls of steel, fena oyun değildi o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Moby Games'in oyun listesindeki Pinball oyunları: http://www.mobygames.com/genre/sheet/pinball/ Bu listeden sadece Pokemon Pinball'ı biliyorum (Tatilde geyiğine başlayıp saatlerce dönüşümlü oynamışımdır.Tek renkli olduğunu hatırlayınca inanamıyorum şu an bile) Bunun haricinde bana alıp oynamak nasip olmayan Sci Fi Pinball var: 3ü bir arada hesabına Aliens, Predator, Buffy masaları tek oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben onu da oynadım :P masa konseptleri güzel ve ilgi çeken şeyler olsa da oyun vasattı, o dönem için bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Big race mi ne ona benzer bir oyun vardı. Çok severdim ben. Taksi temalıydı sanırım edik: aha buldum http://www.gamespot.com/pc/puzzle/propinballbigraceusa/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Evet ya "balls of steel". XP de çalımıyodu ama galiba. Bence bulabiliyorsanız oynayın çok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sierra nın Pinball serisinin ismi neydi ? hani creep night diye bi masası vardı böyle halloween bozması falan Onu bulabilirsen bir dene, cidden çok zevkli. Dayım sırf o oyun için benim makinaya çökerdi akşamları =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sierra'nınki 3d ultra pinball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bulamıyorum oyunları o ayrı. underdogsdan illusions bulabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 he aslansın arcane 3d ultra pinball :> Boardları biraz küçüktü ama feci zevklilerdi. Bulmaya çalışın pişman olmazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 aslında o kadar küçük değillerdi çünkü yanlara doğru açılıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ohh netten multiside varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Transformers: The Movie Pinball masası gördüm bugün Sabah gazetesinde. Çıkar mı herhangi bir konsola sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar