Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pinball tavsiyesi


knoxville

Öne çıkan mesajlar

bulmuşun masa siparişi veriosun eheh. ben senelerimi verdim pinball oyunlarına, senelerdir de oynamıyorum o da ayrı bir konu eheh. eski oyunlar (epic pinball, pinball illusions veyahut daha fun tipi 3d ultralar vs.) her ne kadar gayet şahane olsalar da gerçekçi olmayınca veya güzel bir 3d yapısı olmayınca insan bir yerden sonra bayabiliyor veya ben artık oynamaktan mokunu çıkardığımdan baymışımdır. uzuuun süredir bu türün oyunlarına bakmamıştım, aklımın ucundan da geçmemişti ama bu konuyu gördüm bundan sonra oynarım herhalde. neyse buraya kadar okuduysan en son oynadığım, kanaatimce en şahane pinball oyunu olan addiction pinball'ı tavsiye ederim. iki masası vardır: world rally fever ve worms. rally idare bir masa. worms yolları olayları konsepti ve minigameleriyle efsane bir masa, oyunun ismi boşuna addiction pinball değilmiş diyorsun, tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskilere gideceksen epic pinball'dan şaşma, illusion böyle daha bi eye candy oyundu ama uzun uzadıya oynayınca epic pinball bariz üstündü. şimdi sallamiyim de 8 masa vardı diye hatırlıyorum. deep bilmemne vardı en sağlamı oydu, su altı masası. android ve crash and burn (yarış temalı) iyi masalardı. magic ve jill of the jungle'ın kolpa masaları bile arada bir değişiklik olarak iyi geliyordu. eğlencelik olsun diyorsan 3d ultra serisinden yarış temalı bir tanesi vardı o en iyisiydi, sonra da dinozorlusu gelir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Moby Games'in oyun listesindeki Pinball oyunları:

http://www.mobygames.com/genre/sheet/pinball/

Bu listeden sadece Pokemon Pinball'ı biliyorum (Tatilde geyiğine başlayıp saatlerce dönüşümlü oynamışımdır.Tek renkli olduğunu hatırlayınca inanamıyorum şu an bile)

Bunun haricinde bana alıp oynamak nasip olmayan Sci Fi Pinball var: 3ü bir arada hesabına Aliens, Predator, Buffy masaları tek oyunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...