pawliger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Arkadaşlar merhaba; Benim sorunum şu Hotmailde giriş yapıp hesap bilgilerini görüntüle yani şifre değiştirme bölümüne girdiğim zaman yükleniyor yazıyor fakat saatlerce beklemesine rağman o şekilde kalıyor explorer versiyonunun düşüklüğünden olacağını düşünerek 7.0 yükledim fakat sorun devam etmekte bir bilginiz varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 cookielerini falan sil.temiz bir browserla giriş yapmayı dene. ya da firefox kur öyle dene bir de.cookilerinin yer imlerini alayım mı ie'den dediğinde hayırı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ne yazık ki aynı sorun bende de var. Chutulcu söylediğin çözümü denedim fakat faydalı olmadı aklına başka bir çözüm yolu gelen varsa bizimle paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Live versyonuna site üzerinden geçiş yaptıysanız ondan olabili.r Bazı bilgisayarlara düzgün yükleme yapamıyor Live'ın yeni versiyonu. Sitenin kıyısında köşesinde biyerde Klasik görünüme geç tuşu olacak, onu kullanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ie6daki sınırlı ajax desteği yüzündne o ie7de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar