axedice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 15 ocak tarihi kesin değil ama oyun başlamadan yaklaşık bir ay önce falan open beta açılacak denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 15 Ocak şu haliyle open beta için çok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bencede.15 Ocak'ta open betaya hazir olacagini hic sanmiyorum.Zaten planlanan cikis tarihi 25 Mart mi neydi.Open beta eniyi sartlarda Subat 15 te baslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Resmi reportajlarda yeni yılın ilk ayının yarısından sonra acılcak yazıyor.15 ocakdan sonra beta geliyo.ama oyun mart 31 de.beta oyuna 1 ay kala acılcak diye bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Anlamiyorsun.Drea ve ben oyunu gorduk ve 15 Ocak'ta open beta baslarsa mucize olur diyoruz.Daha once aciklanan tarihler onemli degil , oyun hazir olmadigi muddetce open beta baslamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 senin dedigin closed beta final stage olabilir cunku open beta Dev ler icin stress test stage olarak gecer, oyun ve serverlarda eksik kalmadigi dusunuldugunde server yuku test edilmek icin 1 ayligina acilir ve max. user kapasitesiyle oyun test edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hmm anladım.Valla bende okuduklarımdan bilgi taşıyorum buraya ve bi idda etmiyorum.Oyunda daha çok olay var diyorsun.:) Neyse funcom işi cabuklaştırsa ii olur.Bunalıma gircem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Yeni yil tatiline gitti herkes oyuzden son haftalarda pekbir gelisme olmadi ama ocak ayinda ciddi birseyler olacagini umuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar