Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 gs ve genclerin puan kaybetmemesi yarışı iyice kızıştırdı..gsnin soluğu arkamızda hissediliyor..puan farkı o'a İndi beşiktaşımızın 1 maçı eksik..Sizce şampiyon? bence banko beşiktaş....İsterse hep yensinler..[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 şimdi kimin şampiyon olacagını bilmek hele hele şu zamanda oldukça zordur bjk li oldugun için şampiyonluğu alacagınıza inanıyorsundur ama banko dersen sene sonunda şampiyon olmadıgınızda birdaha futbol üstüne yorum yapman pek kaale alınmaz ben gsliyim şampiyon olmayı tabiki isterim ve bende gs şampiyon olacak diyorum ama banko gibi bir kelimeyi söliyecek kadar futbol bilgim veya ileriyi görme kabiliyetim yok açıkçası[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 galatasaray kesinlikle şampiyon bana göre, bunu sezon başından beri söylüyorum sadece puan farkı azaldı diye söylemiyorum son 7 maçımızda 14 gol attık 3 gol yedik, hepsinden 3 puan aldık, 5 tanesi deplasmandı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ya konu dağılıcak ama açıkçası çok merak ediyorum bugünkü maçtan bahsediyorsan, hangi gol ofsayt ? ilk golde kaleciden dönüyor top[yanlış mı hatırlıyorum] zaten öyle birşey söz konusu olamaz, ikinci golü ise defalarca izledim ve ofsayt diye birşey yok kesinlikle[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Burdan, sağ click yapıp "save as" yapın izleyin kaleciden dönen topa dokunuyor ümit karan, kesinlikle ofsaytla uzaktan yakından alakası yok bildiğim kadarıyla..yanlışım varsa düzeltilsin xavier hakkındaki görüşlerim ise; hız bakımından yavaş kaldığı çok açık fakat hava toplarındaki üstünlüğü galatasaray'a çok büyük yarar sağladı..galatasaray'ı izleyenler bilir, yediği gollerin %85'i yan toplardandır..xavier burayı çok iyi kapadı sert futbolu ise tamamen ingiliz futbolu ile alakalı, değiştirebiliceğini sanıyorum fakat daha dikkatli olduğu günden güne açık[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 Mart 2003 22:26 tarihinde demiş ki: pardon pardon 20 numaralı öküz bozmuş ofsaytı dikkat etmemiştim pardon çok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: Nukem_Verite, 15 Mart 2003 22:05 tarihinde demiş ki: ha bide madem konumuz şampiyonluk yarışı matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam eden Galatasaray'ın yeni transferi xavier hakkıdna görüş sorcam ben size beğenmiyorum ben açıkcası tekme atıp duruyor falan çok bi iş yaptığıda yok ağır kalıyo marke ettiği adamlarda sz ne düşünüyosunuz(bence iyi falan yazmayın açıklayın nedden iyi olduunu) karizması yeter[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bence xavier iyi[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Sene başından beri oynanan oyuna baktığımızda bjk nin ağır bastığı gözüküyor. Gs böyle kötü oynıyarak şampiyon olcaksa vay halimize. Zaten herhalde sondan 1 önceki haftamı ne bjk - gs maçı var kim yenerse şampiyon olur...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 beşiktaş inönü'de ankaragücüne puan kaptırmaz kanımca..Galatasaray'a inönü de yenilmemiz mucize gibi birşey...büyük bir aksilik olmazsa allahın izniyle bu sene şampiyonuz..galatasaray son 7 maçta da ayrıntılarla kazandı,çoğunda rakipten daha kötü oynadı..Xavier bence türkiye'de onlarca eşi bulunan vasat bir savunma oyuncusu..Daha fazlası değil...[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. -Beşiktaşı sevdik,ASIN BİZİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 besiktasta avrupa amclarından önce hep konsantrasyon ekisigi oluo insallah a.g. macında da olmaz gs eger bu sene de sampiyon olursa önümüzdeki 50 senenin 45 ini alırlar :) ciddiyim ama eheh ya adamlar en fazla 3-4 macta iyi oynadılar yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Adamlar iyi oynamadan kazanıyolar işte..ama nereye kadar?tekerlek bigün elbet patlar...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bu arada pozisyon cok ince de olsa ofsayt eheh aldım screenshot üsenmessem koyarım :) sagdaki oyuncu vurdugunda ümitin ayaklar geride ama vücudu ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 galatasarayın bozulması yakındır patlıcak yakında bu oyunla şampiyon olamazlar daha inönüye gelicekler inönüde sahaya gömücez,patlatıcaz bana göre feci bozguna uğrucaklar %70 Beşiktaş şampiyon[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Zaten önemli olan ayaklarının olduğu yerdir tabi bu benim bildiğim kurallara göre yanılıyor olabilirim ayrıca yok vuvüt ilerde ayaklar geride yani böle bir pozisyonda hakem emin olamaz fifa talimatlarına görede emin değilsen devam et denmiştir... Bunun dışında Xavier iyi kötü Gsli olarak bile beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren takıma yararlımı bence yararlı isterse aşırı vasat olsun o geldiğinden beri defansdaki toparlanma mükemmel türkiyede hiç bir defans onun gibi oyun kuramıyor buda ayrı bir konudur [ hiçbir derken benim dikkatimi çekmemiş olabilir şuanda en azından benim bildiğim budur ]. Sert oyun evet sert oynuyor ama ingiltereden gelen bir adamın zaten aksini yapmasını düşünemiyorum ben orda sertlik lig maçlarını izlerseniz hep son ramaktadır.... Galatasaray kötü oynayarak kazanıyor beşiktaş ise kötü oynadığında puan kaybediyor bana göre bu nedenlede Galatasaray şanslı duruma geçiyor... Beşiktaş bugünki maçtada yenilgi veya beraberlik alırsa bence şansı azalıcak , şuan için %50 %50 diyorum bunun nedenide Beşiktaşın yakaladığı hava ve GSnin fikstür avantajını göz önünde bulunduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 xavier'i geldiğinden beri izliyorum,liverpooldaykende bir iki maçını izlemiştim..topu oyuna sokmakta zago ve ronaldo'yla kıyas kabul etmez..hava toplarında etkili..ona sözüm yok...adam vurdu kırdılı oynuyo..o da iyi..zaten defans oyuncusu çıtkırıldım olmamalı..Ama çok ağır..Pozisyon hatası yapıyo,rakiple çok didişiyo..Bence galatasaray'da yedek bekleyen vedat(her ne kadar nefret etsem de)xavier'den daha faydalı olur...Bunun gibi adamlar türkiye'de zaten var..Bence yabancı kontenjanını boşu boşuna doldurmaktan başka bişey deil...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu sene şampiyon görelim sizi.. Ölmeden mezara koymayın bizi Korkutmaz bizleri musalla taşı. Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI.. bu kadar yaklaşıp şampiyon olamazsak(aklımızdan bile geçmiyo) heralde çok kötü olur...[hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu sene şampiyon olalım varya özel msg bombardımanı yapıcam lol :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 eheh ben de gecen seneki fener macına kadar ayaklar önemli sanıyordum hatta erman toroglu fln da bazen öle seler sölüyordu ayaklar önemli fln die. sonra kadıköyde feneri 2-1 yendigimiz mactaki pozisyona ofsayt diyince herkes ögrenmis olduk dogrusunu :) o pozisyonda da ronaldonun ayaklar gerideydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yannız cidden cok önemli bu sene sampiyon olmamız eheh eger gs olursa biter olay. gsliler dio ya 3 büyük yok tek büyük gs diye o olaya döner olay paso gs sampiyon olur. arada fener olur besiktas da babayı alır gibime geliyor :) tabi uefayı hesaba katmıyorum eheh onu alırsak is degisir ama uefa cok daha zor ligden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Ceza kurulu gs nin saha kapama cezasini yine erteledi ve persembeye birakti. Böylece seyircisiz oynanması beklenen denizli macı yerine büyük ihtimal elazıg macı olacak. ne diyeyim ki gören de cok önemli olaylar oldu ceza kurulu toplanamadı sanır. yuh be dk bası ertleyior adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Fenere ceza mactan 2 gun sonra verılır,bak gor bence 6s ceza meza almıcak,nede olsa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 gs şampiyon olduğunda lig sonunda yine bu forumda birkaç kişi zırvalıcak şaibe şaibe diye ama hadi neyse..[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: Mephisto_, 18 Mart 2003 17:47 tarihinde demiş ki: gs şampiyon olduğunda lig sonunda yine bu forumda birkaç kişi zırvalıcak şaibe şaibe diye ama hadi neyse..[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Ne kadar yükselirsen düşüşün o kadar acı verici olur... [hline]VERGİ AFFINA HAYIR!!! Vergilendirilmemiş şampiyonluk şampiyonluk değildir... ---------------------------------------- Bu alemde çarşı herkese karşı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ne dedin kurban ?[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar