Masticore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bu son reklamını izliyeniniz varmı ? Öncekide çok dandik'ti ama bu son reklamla olayı bitirmişler.Cok gıcık bişey. Bacardi reklamı gibi olmuş mehmet'te de oyunculuk 0 zaten. Hadi içki firması yapsa bu reklamı tamam. Bi partide herkesmi meyve suyu içer . Heralde Fetullah partisi bu :D .Keşke bi kaçtanede türbanlı koysalarmış ozaman guzel olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bencede çok salak bi reklam olmuş. Yani Mehmet Okur un 10 metreden bi buz küpünü bardağa isabet ettirmesinin bizim o ürünü almamızla ne alakası var ki? Eğer dimes içen basket atabiliyo mesajı vermeye çalıştılarsa danone miydi ne o tarz bişiyde vardı zaten o tema. Değilse hepten anlamsız zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 EHeh, ben de bugün izledim aynı şeyleri düşündüm. Ne lan bu herkes bi ciks, dimes mi içecekler diye fetullah partisi ahahxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kop evladım feto kop kop kop feto kop kop kop ooo kooop feto feto feto 3 kere ramazanda bi kokteyl belki :P alkolsüz +reklam süper yani her seferinde acep bu sefer ıskalar mı diye bekliyorum ama hepsinde bardağı tutturuyor müthiş bi reklam ailecek izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 reklamın iyisi kötüsü olmaz da bu kadar kötüsü de yapılmaz kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hayır zaten dimes falan almıyorum, bu reklamdan sonra hiç almam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mehmet okura gıcık kapıorum zaten avrupa şampiyonasında adam kasmadı bile kendini. Spiker bile koş mehmet yetişirsin sen o topa , koş mehmet alırsın sen o riboundu diodu bu da eğer sakatlanırsa heralde takımına tazminat vermek zorunda kalcağı için ruhsuz dolaşıodu ortalıkta. Takımın geçen seneki ahenkinin de içine etti. Gs-Fb basketbol maçını izlerken spiker dee brownu anlatırken "şu ana kadar hiç ciddi bi sakatlık problemi olmamış, sadece nba'yden mehmet okur bi kere üzerine düşmüş ve bikaç hafta oynayamamış" demişti kopmuştum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Birde çok gay bir reklam abi. Neden bir erkeğin bardağına buz atmaya çalışırsınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o değilde adam çok iri lan benim küçük meyve suyu kutularını tuttuğum gibi tutuyor 1lt lik kutuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Dregoth said: Birde çok gay bir reklam abi. Neden bir erkeğin bardağına buz atmaya çalışırsınki? buzu bitmiş adamın. ayrıca sporcu alkol içmez, o yüzden partide sadece dimes var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 youtube linki plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Vodkalıdır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 reklam adına topic açtiracak kadar akılda kalmiş mi? kalmiş. başarili o hal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahh ahh Dimes dediniz aklıma bi anım geldi (zaten tek dimes anım olarak kalıcak :D) Lipton Ice Tea yeni çıkmış, girdim bakkala "abi ays tii var mı şeftalili?" dedim adam genç bişeydi "o yok birader, daymıs var o da şeftali istersen.." noktayı koydun ays ti hayatıma abi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar