newdonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Aramis said: ya birakin allah askina bole tipler bu tur genclerin girdigi sitelere girip bu tur yazilari "acaba bi iki enayi bulabilirmiyiz" die dusunup rant saglamaya calisiolar. topici acan adamin ben teror orgutu mensubu oldugunu dusunuyorum. ve cidden yetkili arkadaslarin bu adamin ipisini yetkili mercilere verilmesini talep ediyorum. hahahaha.rant saglamak istesem şu 2 senede bu kadar az mesajım olmazdı canımın içi.terör örgütü mesubu lafı ise çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Penthesilea said: Bu kime geliyor newdonis'e mi, cevap verenlere mi? Genelleme cirkinlik boyutlarina varmis o yuzden cevap verilmeyi hakedecek, hatta okunacak bir yazi degil. "Gecen gun bir turbanli gordum fahiselik yapiyordu, tum turbanlilar fahise biliyordum zaten..." seklinde baslayan bir yazidan farki yok sunun. 4 sayfa cevap veren olmuş,cevap vermeyi hakedecek bir yazımış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 GençSiviller ağzıyla yazılmış bir yazı daha. Aldatmayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ayrıca ilke (pent)beni gerçektede tanıyan veya çok rahat bir şekilde tanıyabilecek bir insandır.bu yüzden atatürk düşmanı,takunyacı,akpli veya cumhuriyet düşmanı gibi asılsız faşist iddaalarından etkilenmiyorum. düşündügünüz gibi bir insan olmadıgımı kendisiyada kendisinin arkadaşı benim yakın arkadaşımdır, bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yazı dikkate değer değil, küfretmeye değer olduğu için bunca sayfa oldu. Sayfa sayısının ne akdar olduğunu söyleyip komiklik yapmayalım lütfen 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 forza aykiri genclik modu hani kimisi "cool" olmak icin hitleri filan savunur yada kizlara hava icin "komunist" im ben der marxistiz yanmi diyince "marx kim la?" der ilgi cekmenin yollarindan biri iste bunuda absarili yapiyor bunun gibi var bole 3-5 tane agresif milleti zan altinda birakan agir ithamli yazilar yaz karizma puanin artsin sonra ben sizden farkliyim soyle ustunum diye ver veristir ilgi cekmenin en guzel yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Viktor said: kendi hayatinin 15 benim hayatimin 4 dakikasini ziyan ettin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 newdonis said: dotaya +1 arkadaşlar bakarsınız Skeleton King gelir ha? Nie SK? O da mı Kemalist ya da faşist ya da ırkçı, türban karşıtı bir kişilik? Lütfen SK yı karıştırmayalım. Deso yapıyorsun yarıyor. Bitmiştir. Hem genellikle AP oynanıyor istersen alırsın SK yı. Lütfen. Lütfen. Ya hayır bazı düşüncelerim uyuşuyor ama kötü bir yazı. Çünkü yazın tam olarak düşüncelerini aktaramıyor. Direk Türban TAKMALIYIZ!! şeklinde algılayabileceğimiz yerler var. Ya da bu adam NURCU veya HUCU şeklinde senin kişiliğini kafamızda oluşturan yerler... Hatta FETOCU... Madem düşüncelerinide tam anlatamıyorsun girme edebi işlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 modernliğin istenmedigin yerde durmak gibi bir ikiyüzlülüğüde içeriyor mu newdonis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 burası benim arkadaş ortamım degil bleda.yada sosyal hayatta görüşütüm kişiler degil ve sosyal hayatım paticikle ilgili degil. bu yüzden istenmedigim yer diye birşey söz konusu olamaz burda benim kişiligim degil benim fikrim var.fikrime katılmıyorsan saygı görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 takkiye! takkiye! duy sesimizii bu gelen takunyanın ayak sesleri... eskilerden bir flash animasyon vardı imam feyzullah çamur'u bilenler vardır aranızda. videonun başındaki tiplemeler giderek gerçek oluyor. takunyaks müslümbörd tespix artık bizde böyleyiz paticik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 viy viy viy viy viy viy viy TAKUNYAX TESBIK SIKORTIL MUSLUMBORD NINCA YOBAZK POKEIMAM!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 newdonis said: Aramis said: ya birakin allah askina bole tipler bu tur genclerin girdigi sitelere girip bu tur yazilari "acaba bi iki enayi bulabilirmiyiz" die dusunup rant saglamaya calisiolar. topici acan adamin ben teror orgutu mensubu oldugunu dusunuyorum. ve cidden yetkili arkadaslarin bu adamin ipisini yetkili mercilere verilmesini talep ediyorum. hahahaha.rant saglamak istesem şu 2 senede bu kadar az mesajım olmazdı canımın içi.terör örgütü mesubu lafı ise çok komik. caninin icini yerim senin tontonum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pst barmen... sen de bizdensin, karli kayin ormaninda bisiklete binersin.. baskaldiriyorum de! kaldir basini indir kasini, azgin demokrat... pist barmeeennn.. sen de bizdensin, madem raki icersin, neden tesbih cekersin??!!?! baskaldiriyorum de! kaldir basini indir kasini, saskin teokrat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hadi neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 1-sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün rrrrrrraconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca rrracon kelimesinin telafuz edilmesini bile yasaklıyorum(ama bu kadarıda yetmior bakınız),dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar