Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

peki sen kimsin?

newdonis

Öne çıkan mesajlar

Aramis said:
ya birakin allah askina bole tipler bu tur genclerin girdigi sitelere girip bu tur yazilari "acaba bi iki enayi bulabilirmiyiz" die dusunup rant saglamaya calisiolar. topici acan adamin ben teror orgutu mensubu oldugunu dusunuyorum. ve cidden yetkili arkadaslarin bu adamin ipisini yetkili mercilere verilmesini talep ediyorum.

hahahaha.rant saglamak istesem şu 2 senede bu kadar az mesajım olmazdı canımın içi.terör örgütü mesubu lafı ise çok komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Bu kime geliyor newdonis'e mi, cevap verenlere mi?

Genelleme cirkinlik boyutlarina varmis o yuzden cevap verilmeyi hakedecek, hatta okunacak bir yazi degil.

"Gecen gun bir turbanli gordum fahiselik yapiyordu, tum turbanlilar fahise biliyordum zaten..." seklinde baslayan bir yazidan farki yok sunun.

4 sayfa cevap veren olmuş,cevap vermeyi hakedecek bir yazımış demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ilke (pent)beni gerçektede tanıyan veya çok rahat bir şekilde tanıyabilecek bir insandır.bu yüzden atatürk düşmanı,takunyacı,akpli veya cumhuriyet düşmanı gibi asılsız faşist iddaalarından etkilenmiyorum.

düşündügünüz gibi bir insan olmadıgımı kendisiyada kendisinin arkadaşı benim yakın arkadaşımdır, bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

forza aykiri genclik modu

hani kimisi "cool" olmak icin hitleri filan savunur yada kizlara hava icin "komunist" im ben der marxistiz yanmi diyince "marx kim la?" der

ilgi cekmenin yollarindan biri iste bunuda absarili yapiyor

bunun gibi var bole 3-5 tane
agresif milleti zan altinda birakan agir ithamli yazilar yaz karizma puanin artsin

sonra ben sizden farkliyim soyle ustunum diye ver veristir

ilgi cekmenin en guzel yolu
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:

dotaya +1 arkadaşlar bakarsınız Skeleton King gelir ha?

Nie SK? O da mı Kemalist ya da faşist ya da ırkçı, türban karşıtı bir kişilik? Lütfen SK yı karıştırmayalım. Deso yapıyorsun yarıyor. Bitmiştir. Hem genellikle AP oynanıyor istersen alırsın SK yı. Lütfen. Lütfen.

Ya hayır bazı düşüncelerim uyuşuyor ama kötü bir yazı. Çünkü yazın tam olarak düşüncelerini aktaramıyor. Direk Türban TAKMALIYIZ!! şeklinde algılayabileceğimiz yerler var. Ya da bu adam NURCU veya HUCU şeklinde senin kişiliğini kafamızda oluşturan yerler... Hatta FETOCU... Madem düşüncelerinide tam anlatamıyorsun girme edebi işlere.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
Aramis said:
ya birakin allah askina bole tipler bu tur genclerin girdigi sitelere girip bu tur yazilari "acaba bi iki enayi bulabilirmiyiz" die dusunup rant saglamaya calisiolar. topici acan adamin ben teror orgutu mensubu oldugunu dusunuyorum. ve cidden yetkili arkadaslarin bu adamin ipisini yetkili mercilere verilmesini talep ediyorum.

hahahaha.rant saglamak istesem şu 2 senede bu kadar az mesajım olmazdı canımın içi.terör örgütü mesubu lafı ise çok komik.

caninin icini yerim senin tontonum benim.
Sosyal ağlarda paylaş

1-sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün rrrrrrraconlarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca rrracon kelimesinin telafuz edilmesini bile yasaklıyorum(ama bu kadarıda yetmior bakınız),dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...