Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Contentleri yalan eden Bliz

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Abi çok abartıosunuz, freemon da söylemiş zaten; içinizde tk hyjal bt yapanlardan biri hadi fantazi olsun die guildini alıp zulgurub aq falan mı yapıo? Hadi yapsa bile nooluo bi kere girip hakkarı makkarı öldürdükten sonra ololol hakkar pwned sfdfadsd diyip şimdiki raidlere dewam etmio mu?

Hayır bi de itemler çöp olcak fobisi ne ya.. Epic itemleri, tierleri shattrathda swde orgda bankanın önünde bekleyip de gelen geçen waaa adamda robe of çükütay, sword of çükibik var desinler de havamız yükselsin die mi alıoruz. Yeni item aldığınızda, 1-2 hafta sevindrik mode on şeklinde dolaştıktan sonra "bu itemin görüntüsünü ne biçim yapmışlar, böyle set bonus mu olur, niye buna daha fazla stamina,intellect vs koymamış eski pantolonumda bile daha fazla sta,int vardı" vb demiyo muyuz?

Zorla mı ayda 12 euro verdiriolar size, zorla mı oynatıolar level atla, gear topla die.Bırakın abi bu world of theorycraft, world of speculationcraft işlerini. Bırakın abi anı yaşamaya, zevkini çıkarmaya bakın ya :)-D.
Sosyal ağlarda paylaş

jay-jay valla okumadan mı yazıyorsun ,high end instancelerden bahsediyoruz bc contentinten bahsedıorum zul grup diyorsun aq diyosun onları yaptık geçtik.Ben oyuna yeni başlayan biri değilim naxx patchınde bıraktım release la başlamıştım, item le de alakası yok encounter görmekten boss görmekten bahsediyoruz...sen kalkıp sanki biz apayrı şeylerden konuşuomuz gibi apayrı bir cevap yazıyorsun..

Atladın herhalde bazı yerleri zaten sonra ne dedik ? naxx ve aqyu geçtik dedik...
Veya bc nin 5man instancelerinide geçtik dedik...
High end dedik bt hjal dedik ? demedikmi ?

Bakmayalım arkadaşlar Okuyalım okuyalım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii insanın en çok sinirini bozan sen kas kas 1 sene ondan sonra itemlerin 1 haftada çöp olsun. Şimdi diyeceksiniz ne bekliyordun diye. Yaparsın yeni dungeon örneğin ssc, girebilmek için naxx ayarında item sahibi olman gerekir, ama yeni başlayanlar içinde badge le honorla filan toplanan yakın ayarda item koyarsın. Eskiler zaten yeniler onlara yetişene kadar contenti yarılamış olurlar, buda onların karı olur. Gene insanlar eski dungeon yapmayacak belki ama eski oyuncuların emekleri bir günde çöp olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar tüm instancelardaki tüm bossları kesme şansına eriştim. Iyi bir guild, iyi bir oyunculuk ile bu mümkün, ancak, daha sonradan bizim verdiğimiz emeklerin 1/10 unu bile harcamadan yakın zamanda bu bossların kesilmesine karşıyım.

Ama tüm oyuncuların bu evenleri kombatları görmek istiyorsa, bir şekilde, daha geç (bir sonraki expansion), yaşamasına zamanındaki gibi olmasada bu heyecanı tatmasına olanak verilmeli diye düşünüyorum. Mesala instance kapısına gittiğinde sanal bir kardo içinde spectator mod gibi dolasıp, bu bossun zamanında ki kesilişine tanık olabilir.

Instance ların basitleştirilmesine gelince, tamamen karşıyım. Zorlamalı dahada zorlamalı bence, her önüne gelen kesmemeli ragnarosu, nefarion u cthun u, KT yi, vashj ı, kael i, archimond u, illidanı. Yetenek, kordinasyon, gear istemeli ve bence blizzard bunu çok iyi yapıyor.

Gerçi Burning legion da gördüğüm kadarıyla bir guild Naxx ı TBC de kesti. Bende 1-2 boss a girdim ve, zamandı dakikalarca taktik anlatıp, 10larca consume içip yinede başarısız oldugumuz boss ta (patchwerk) 2 tank, 10 civarı healer ile dalga geçer gibi kestik. Bu boss u bu şekilde görmek beni üzdü, çnkü orda daha önce bu boss u görmemiş olan playerlar da bunun ne kadar kolay oldugunu, naxx ta birşeymiymiş düşüncesini oluşturdu.
Sosyal ağlarda paylaş

bu instanceların tamamen göz ardı edilmesi pek hoş değil buna katılıyorum. northrende naxx koydukları gibi eski instancelara lvl 70-80 mode koyabilirler mobları ve dropları ona göre tune edip. hem raid yapan insanlara da çeşitlilik olur. level 70 ayarında bwl olsa eminim giden olur. gayet güzel de olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Amma dert ediyosunuz şu exp ile modası geçen raidleri dungeonları... Ne yapılması uygun olurdu? Tier1 den itibaren her bir tier set için aylarca uğraşılması mı? Hatta tier1 i almadan tier2 toplanmaya başlanamasın fln... WoW'u insanlar eziyet olsun diye oynamıyo. Eğlenmek zevk almak için oynuyo. Bu haliyle bile yeterince uzun ve uğraştırıcı. Siz şimdi neden bahsediyosunuz? Bide kalkıp Level60 raid mi yapalım yani?

Bana göre, 'ki blizz'e göre de bu böyle ki' her exp oyunun kalıcılığını ve devamlılığını sağlayan bi eklenti ve bu eklentiler ile gelen raid ve dungeonlar da 'yeni' Blizz bize oynamamız için yeni ortamlar hazırlıyo, biz eskileri düşünüyoruz.

Tamam diyelim bir oyuncu wow'a Wotlk ile başlıyor... Otur sen tier'ları bi seri yap bakalım mı diycez? Adam charını 60 da sabitliycek ve raidlere giricek fln. Yüksek levellarda girerse büyüsü kaçar lol.

Şu oyunda ileri bakmayı öğrenemedi pekçok insan. Şahsen ben yokken yapılan 'wow a esasen TBC ile başladım' level60 raidleri, beni hiç enterese etmiyor. Çünkü şuan sözü bile edilmiyor. Merak da uyandırmıyor. Hatta blizz bu raidleri kaldırmamakla hata etmiş. 'Eski' oyuncuların dırdır etmesi için malzeme bırakmış. Toptan silseymiş keşke.

Pardon da kimin burda TBC ile gelen raidlerden eski raidleri yapmaya vakti kalıyo allah aşkına? Ben bile 'günde 12-15 saat kadar wow oynayabilen bir insan olarak Haftasonu dışında 25 kişilik raid yapmaya uygun insan bulmakta zorlanıyorum.

Açsam açsam topic açsam, konusunu ne seçsem...

Bide şu insan modeline bayılıyorum.

Ben eskiden şunu bunu kestim., şu itemımı bu itemı topladım. Yeni gelenler çok kolay elde ediyo. Halbuki grallığım daha bitmemişti. Yeni oyuncular gelmesin, benim itemlarımı kasmasın. Bazı itemlar sadece bende olsun. Orgrimmar da defile yapıcam. Bliz bliz duy sesimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Sende bakarak yazmışsın ama okuyup yazmanı dilerdik.
Biz şuanda Bc instancelerin WoTLK ile yalan olucağından bahsediyoruz.Sen bc den kimin ne zamanı kalır mc bwl ye diyorsun.

Atsam atsam mesaj ne atsam =)

Ayrıca niye agrasifsin,fikir paylaşımı yapıyoruz burda.
Biraz daha rahat yaz mesaj yazıcaksan germe ortamı lütfen.
Günde 14 15 saat oynarsan böle olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi akşamlar,

Yazılanların hepsini okuduktan sonra şu fikir oluştu açıkcası; "ya bırakmayacaksın; hadi bıraktın diyelim, tekrar başlamayacaksın".

Alt tarafı sizi eğlendirmek gibi bir amacı olabilecek bir oyunun bu kadar irdelenmesi ve irdelendiği yönü işin açıkcası çok tuhafıma gitti.

Oyunları, oyun yapan birlikte oynadığınız arkadaşlarınızdır. Oyunun kuralları, sistemi ve diğer şeyler teferruattır.

Eğlenin işte sadece...

Diğer derin incelemeleri daha katma değer yaratan ve hayatınızı ilgilendiren konulara saklayın.

Zaman en değerli ve geri dönüşü olmayan kaynağınız bu kadar kolay heba etmeyin.

"Ölümsüz kalın"
Kumadam
Sosyal ağlarda paylaş

takriben %90 i level 70 olan bir oyun icin blizzardin yaptigi bence dogru ve normal bir sey. talep neyse arz da ona gore.. her eski oyunun klasiklesmis sorunlarindan birisidir yeni gelenlerin tum contenti kacirmasi. e zaten mmorpg yasayan bir dunya ve bu cok normal simdi doganlarin fordun ilk arabasini yapmis oldugu gunku olaylari kacirmasi ve geri donememesi gibi bir sey ...

ancak artan leveller sonrasi o zonelara bir kac item konularak geri donmeler saglanabilir. 10-15 kisilik instancelar haline getirilebilir. everquest 1 den hatirlarim gecmisin 72 kisilik raidi ile kesilen bazi bosslari tek veya duo seklinde sololanabilir hale gelmisti aynisi wow icinde gecerli olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kumadam said:
Herkese iyi akşamlar,

Yazılanların hepsini okuduktan sonra şu fikir oluştu açıkcası; "ya bırakmayacaksın; hadi bıraktın diyelim, tekrar başlamayacaksın".

Alt tarafı sizi eğlendirmek gibi bir amacı olabilecek bir oyunun bu kadar irdelenmesi ve irdelendiği yönü işin açıkcası çok tuhafıma gitti.

Oyunları, oyun yapan birlikte oynadığınız arkadaşlarınızdır. Oyunun kuralları, sistemi ve diğer şeyler teferruattır.

Eğlenin işte sadece...

Diğer derin incelemeleri daha katma değer yaratan ve hayatınızı ilgilendiren konulara saklayın.

Zaman en değerli ve geri dönüşü olmayan kaynağınız bu kadar kolay heba etmeyin.

"Ölümsüz kalın"
Kumadam

Çok güzel yazmışsın aslında.Wow la falan alakası yok tabi , genel olarak güzel değinmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi dert ediyorsunuz ki anlamadım. Lvl 70 e gelip Onixia'yı ilk defa kesmek için raid yapan adamlar gördük. Bir şekilde görüyorsun yani görmek istediklerini. Ya ilk görenlerden olmak için vaktini ayırırsın, ya da gecikmeyle de olsa görmek için beklersin. Dediğim gibi isteyen bir şekilde görmek istediği yeri görüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

n3mrut olayı kişiselleştirmiştir. Ben genele konuştum. En fazla topiği açan kişi rahatsızlık duymalı. Nemrut'u ilgilendiren bir durum yok ortada.. Ki saçmalamış orası ayrı.

Durumu eşitlemediğin, beni herzamanki gibi madur durumda bıraktığın için daha yetkili birine mail yoluyla irtibata geçmek zorunda kalıcam.

Seçim senin... Yetkilerini ve süper egonu arkana alıp üyelerden biriyle polemiğe devammı ediceksin? Yoksa işini mi yapıcaksın?
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yaptim isimi, sadece sen memnun degilsin. Durumu ozetliyim de, sonra sen gene istedigin gibi yorumla.

Gelip konudan biraz sapan ve gayet agresif biseyler yazmissin, onu bile onayladigim soylenemez ama hic ellemedim de uyarmadim da. Sonra birisi (nemrut) biraz senin uslubuna yaklasarak, biraz da sakin ol diyerek uygun bir cevap vermis. Sonra sen kalkip cok daha agresif ve hakarete varan bir mesaj atmissin, o da yine buna cevap vermis. Ben de geldim ikinizin de son mesajini sildim, gayet de esitlendi. Sari kart mi gosteriyoruz noluyo, neden uyari vereyim ki ortada silinmesi gereken bir mesaj varken?

Hala da ".. ki saçmalamış." diyorsun iste, "ne yaparsan yap ben bildigimi okurum" demektir bu. Bu sekilde bir yere varamazsin, kusura bakma. Bu senin hakkinda aldigim dorduncu sikayet, biraz hatayi kendinde arasan artik?

edik: "topigi acan rahatsiz olsun, nemruta ne" demissin de, topigi acan da bizzat nemrut, bilgin olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şikayet ederim deyince birden işini iyi yapar oldun. Aferin. Açıklayıcı cevaplar alaycı tavır. Tam bir moderator tebrik ederim.

Senin gibilere böyle davranmak lazım. ''gibilerden kastım pozitif bir yaklaşım, sevgi dolu''

Barrens'da uyuklayan orkları sopayla tokatladığım quest aklıma geldi. lol.

Aaa tüh bak sen şu işe. Dur tahmin edeyim. 5. Uyarı.

Şaka bi yana. Benim üslubum hiçbir zaman değişmeyecek. İstediğin ban ise mazeret araman gerekmiyor. Söylemen yeterli. En azından 4 uyarı verdiğin bi patiyi tanıma fırsatın olmuştur az çok. Gereği neyse yardımcı olurum. Ama jubilem silinmeyecek ;)

Hı baggio? Bi oyun oynamak istermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

uslubun baska ınsanları rahatsız ediyo, gereksiz yere bu topicte olduğu gibi durup dururken stress yaratıyosun.

coook gereksiz bişi bu artık okumuyorum bile postlarını ben senın mesela.

tek sebebide bu durumun "değiştirmem ben kralım" dediğin uslubun.

öle yanı konuyuda bok ettin bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Benim mesajlarımı okumuyorsan, topic henüz bok olmamış demektir. ;) Kendini şanslı say.

Zaten gereksiz bir topic. Tartışılacak birşey de yok ortada. Blizz'in yaptığı ortada. Yapacakları da ortada. Burda herkez eli mahkum wotlk yı alacak ve oynayacak. Sonra da mutlu olacak. Bana bir örnek verin hafta boyunca tüm raidleri yapan ve zamanı kalan bir guildi olan. Ancak verdiğiniz örnek insan standartlarına girmeli. Endgame i kastetmiyorum. Şimdi çıkar biri derse şaşırmam.

edit: cüce, ben çok özeniyorum ama postlarımı yazarken, özene bezene. En azından ilk bikaç cümlesine fln göz gezdir. Sizler gold ile team satın almayan, lowbieleri kesmeyen, rpkiller'lık yapmayan oyuncularsınız. Omg u ruğl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...