Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye - Mouse seti tavsiyesi

Korax

Öne çıkan mesajlar

Pili fena gitmiyo,onun dışında tuşlarıda takır takır ses çıkarmıyo.Çekme olayına gelince,hangi kablosuz olursa olsun fazla dayanmıyo,duvar arkası falan hikaye zaten ama logitech bence piyasadaki en kaliteli klavye mouse'ları yapıyo.Mouse'a alışamazsın muhtemelen,ben sırf oyüzden sattım seti,onun dışında gayet güzel rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim korax
bi de tek wireless klavye satmıyolar resmen etrafta.üstüne üstlük setin kralını alsan sanırsam mouse yinede benim elimdeki kadar kalite olmuyor bir türlü.kahrolsun üretici abiler bu yüzden..
ama bu seti zaten klavyesi 50 edebilir diyerek alıcam heralde.

bi de o s510 mudur nedir onun da mouse'u aynı şey gördüüğüm kadarıyla onu da siliyorum bu durumda listeden..

benim istediğim wireless sette klavye microsoftun bazı wirelessları gibi uzay mekiği gibi olmasın fonksiyonel ama düzgün boyutlarda olsun istiyorum.mouse'u da idare eder bişey olsa yeter en fazla oynadığım oyun mmo zaten onun dışında winampe tıklamasında bi fark yaşatmaz elbet :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sen tam zamanında benim girdiğim arayışlardasın şuanda :D ama ben kablosuz tek klavye bulamadım istediğim gibi.Netice olarak 1 tane a4 kablosuz klavye kırdım,logitech alıp sattım falan.Enson yine kabloluya döndüm :) bende de x7 var inanılmaz rahat mouse.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
bende alıcam artık bi razer canıma tak etti, kral razer söleyin bana,

kablolu olucak ama o şart!

bide ufak olmıycakki zaten ufak modeli yok adamların sanırım, en guzel hangisi modeldir bu adamların?

işinizi kolaylatırıyım,

copperhead düşünüyodum ama gerekli gelmedi bi an,

deathaddermı dersiniz yoksa diamonback 3g iyimidir?

microsoft ile birlikte ürettiği habu ve reclusa var, ikisi de aşmış kesin alıcam bilgisayar almayı bekliyorum sadece ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Abim babama yılbaşı hediyesi olarak microsoft marka kablosuz notebook mouse'u almış. Sanırım 40 euro civarı vermiş. Göya kaliteli bir şeymiş. Altında adaptör için yeri var. Şık bir tasarımı var. Ama gel gör ki 2-3 günde bir pili bitiyor. Mouse'u kullanmadığın zaman adaptörü çıkartıp mouse'un altındaki yerine yerleştirmek gerekiyormuş.

Bir de logitech vx nano var evde. Daha 1-2 aydır pil bitmedi. Hatta azalmadı bile. Hiç de çıkartmadık, hep takılı. Bir süre hareket etmeyince kendi kendini kapatıyor. En ufak harekette hemen tekrar açılıyor. Mükemmel bir şey.

Özet: Kablosuz mouse için microsoft'tan uzak durmayı öğrendim ben. Aynı şekilde klavyelerine de güvenmem artık. Logitech'ten şaşmam diyordum, hala aynı şeyi diyorum. Logitech üstüne yok klavye mouse'da.
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyeyi kablolu kullanıyorum fakat mouseyi G7 kullanıyorum gayet mutluyum. pili 2-3 gün civarında gidiyor. dpi ayarları çok güzel yedek batarya ile geliyor şarj olayında Boost Mode var. daha hızlı şarj olmasını sağlıyor bittiğinde hemen diğer bataryayı takıp devam edebiliyorsun gayet güzel...
Sosyal ağlarda paylaş

bi soru sorayım ben de yahu, merak ediyorum ne zamandır.

kablolu klavye mouse kullanıyorum, zaten klavyemin hiçbir özelliği yok, en ucuz a4tech klavye. mouse da logitech g5 mouse işte, usb. bir de istiyorum ki yattığım zaman falan böyle bilgisayara genel olarak hakim olayım, play tuşu pause tuşu bağlamında, ama kablosuz bi mouse alsam da tak çıkar uğraşmiyim. evet çok şey istiyorum.

sorum şu, böyle bir remote controller var mıdır ? ya da biri kablosuz biri kablolu olmak üzere iki mouse taksam ikisini aynı anda kullanabilir miyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

klavye için g15 e para verebilen biraz daha koyar üstüne razer tarantula alır. klavye konusunda mousedan bile hassasımdır, yağ gibi kayıyor mübarek. mouse sorunumu 5 sene önce logitech mx300 le gidermiştim, ömrü yettiği yere kadar değiştirmeyi düşünmüyorum. gelmiş geçmiş en kral mousedur hatta logitech bile mx310 larda yaptığı hatayı anlayıp sonraki oyuncu modellerinde 300 ü temel aldı. hiç yakından görmedim ama razerin mouseların da çoğu aynı mx300 tipinde. aklın yolu birdir tabii, mouse dediğin parmakla hareket ettirilir avucunun icinde. görüyorum bazen, bazı arkadaşlar keltoş tokatlar gibi yapıştırıyor elini mouseun üstüne kamyon direksiyonu sallar gibi elini bi oraya bi buraya hareket ettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni thread açmiim dedim...Şimdi mouse-pad alıcam güzel bşi,genelde oyun birazda çizim için güzel birşey istiorum.Razer Mantis sadece internet sitelerinden gördüm fakat çoğu pro-gamer tercih ediyor,ama bana mousepad çakma gibi geldi fiyatıda gayet ama o kadar para verip böyle rulo yapılan kumaşımsı yüzeyli bşi alınır mı?
Diğer baktığım ise Thermaltake'in ışıklı mouse pad ürünü,bu biraz daha ucuz ve ışıklı vs olduğuı için hoşuma gitti baya ambiyans olarak,ama mouse hassasiyeti olarak Razer'la karşılaştırılır mı?
Kullandığım mouse logi g-5 ve razer diamondback bunu da ekliim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bullet , kaliteli bir clothpade her zaman para verilir ama clothpadleri mouse kullanırken hıza önem vermiyorsan tercih etmelisin. dengeli ve isabetli olsun istiyorsan kullanımın clothpad almalısın ama bakımı zor bu zamazingoların. geçmişte bi dkt clothpadim vardı, baktım harcanacak elimde bi func'la takas ettim ama hayatımın hatalarındandır yani bu da. bi zamanlar çok popülerdi funclar ama dayanıksızdı onlar da. plaket tarzı padlerin pek birbirinden farkı yok, dikkat etmen gereken çabuk aşınan malzemeden olmaması. icemat ve ya razer exactmat tavsiye ederim bu konuda da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...