Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Reggae ritminde "ala lala lom, ala lala lom, lolom li lom lom lom" gibi bir şarkı vardı..adı neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ahah şarkı aklımda tamamen ama hiçbir fikrim yok ismi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 lol be kardesim internete guvenen na boyle olsun bir daha --> O dizi dizi lyric siteleri var, ama netekim wiki'den discographysini inceledim ilk bahsettigim gibi Bob Marley ile alakasi yok sarkinin, anlasilan her reggae sarkisini adama mal etmeden durulmuyor (ha wikipedia'ya guvenilir mi sorusu cikiyor, boyle "O" olmuyor muyuz? Oluyoruz...) Inner Circle - Sweat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Aket-Atum said: Reggae ritminde "ala lala lom, ala lala lom, lolom li lom lom lom" gibi bir şarkı vardı..adı neydi? Abi naptın sen,ismi bilinmeyen ünlü şarkılardır bunlar denk gelince dinlersin sadece ve ismini bilmezsin...Bozdun ambiyansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 abi bi arkadaşın ipodda şarkılara balıyodum, bi şarkı başladı dedim "aha o şarkı!" ama alakasız bir şarkı çıktı. bende hırs yaptım bu arada sağolun varolun, huzurlu uyuyacam bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ben de yeni topik açmiyim...bi de şey vardı neenananaa diye giden çok bilinen jazz-blues tadında bi şarkı.bulmalı ve indirmeliyim.acil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Vaya Con Dios - Ney Na Na Na Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 candy - lick it . olabilirmi acaba :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 geçen arabada radyo dinlerken denk gelmiştim, sonra unuttum gitti. başlığı gördüm iyi oldu, thanks babz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 parça: Bob Marley - Looking in your big brown eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar